Anasayfa

21-05-2021
Önder Mümin Öğrenciler Meclisi üyeleri ile görüştü
Önder Mümin öğrenciler ile bir araya geldi.
21 Mayıs 2021 Cuma



Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Yassıköy Ortaokulu'nun 15 üyeli Öğrenciler Meclisi üyeleriyle görüştü.

Görüşmeyle ile ilgili olarak, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz nesiller ile istişare, bizlere her daim mutluluk, gurur ve umut aşılıyor", diyen Önder Mümin, öğrencilerin yanında olduklarını ve her konuda kendilerine destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi.


TAŞ OCAÄžINA ZİYARET
Öte yandan Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, ALEXANDROS A.T.E.B.E. (Taş Ocağı) şirketini ziyaret etti.

Başkan Mümin, taş ocağının geçmişte Sendelli ikametli kiraz üreticisine yarattığı sıkıntı ve zararın tekrar yaşanmayacağının teminatını alarak, sağlıklı, verimli ve bereketli bir kiraz sezonu beklediklerini dile getirdi.


ÖNDER MÜMİN'E İKİ ZİYARET
Ziraat Bankası Gümülcine Şube Müdürü Hüseyin Tolga Gür, Müşteri İlişkileri Sorumlusu Terhan İsmail eşliğinde, Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin'i makamında ziyaret etti.

Ayrıca, Önder Mümin, Bulustra Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Demir ve Bulustra Belediyesi Genel Sekreteri Thanasis Galanopoulos'u Yassıköy Belediye binasında ağırladı.

Haberler


Mehmet Hatipoğlu’nu kaybettik

Azınlık eğitimi temsilcileri konuşuyor: “Kapılar bize kapalı, haklarımız gasbediliyor”

Celal Bayar Azınlık Lisesinde “Öğrenci Pazarı” etkinliği

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği eski Başkanı Sami Toraman vefat etti

’OHİ’ bayramı törenlerle kutlandı

OPEKEPE yolsuzluk davasında tutuklama zinciri büyüyor

ABTTF, İtalya’da düzenlenen FUEN Kongresi’ne katıldı

Gümülcine Müftülüğünden “Çocuğunu Al, Sabah Namazına Gel” etkinliği

Batı Trakyalı gençler Atina’da Yunan Parlamentosunda

Sakellion ve Batı Trakya’daki kimlik meselesi

Batı Trakya Türk Azınlık eğitiminde ikili hak gaspı dönemi (mi)?

İnsanın yüklendiği emanet