Anasayfa

25-05-2021
Mümin Kapsuz’a son veda
İskeçeli Mümin Kapsuz’un cenaze törenine çok sayıda soydaş katıldı.
25 Mayıs 2021 Salı

İskeçe'nin sevilen genç esnaflarından Mümin Kapsuz son yolculuğuna uğrulandı. Bugün (25 Mayıs Salı) Sünne Mahallede'de kılınan ikindi namazının ardından İskeçe Aşağımahalle mezarlığına defnedilen Mümin Kapsuz'un cenaze törenine çok sayıda seveni katıldı.

38 yaşında hayata veda eden Kapsuz için önce İskeçe Sünnemahalle’deki baba evinde dua edildi. Burada yapılan törende talihsiz gencin anne ve babasının zor anlar geçirdiği gözlendi. Özellikle evladını genç yaşta kaybetmenin acısını yaşayan annesinin feryatları törene katılanları hüzünlendirdi. Kapsuz’un cenazesi daha sonra İskeçe Aşağımahalle mezarlığına getirildi. İskeçe Müftüsü Ahmet Mete'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından, Mümin Kapsuz sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye koronavirüs tebrirlerine uygun şekilde katılan sevenleri Mümin Kapsuz için son görevlerini yerine getirdi. Cenaze töreni sırasında Kapsuz’un yakınları ve bazı arkadaşları göz yaşlarına engel olamadı.

Cenazeye katılanlar arasında İskeçe Müftüsü Ahmet Mete’nin yanı sıra, İskeçe milletvekili Burhan Baran, Mustafçova Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı, İskeçe Belediye Başkan Yardımcısı Süha Bekiroğlu ve diğer azınlık temsilcileri yer aldı.

GÜNDEM Gazetesi olarak genç yaşta hayatını kaybeden Mümin Kapsuz'a Allah'tan rahmet, yakınlanlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Haberler


Ova Kadınlar Kolunun geleneksel çay akşamı yoğun ilgi gördü

Çiftçilerden Miçotakis’e ret: Net yanıt gelmeden görüşme yok

İskeçe’den Atina’ya giden gencin valizinden Kalashnikov çıktı

İflas edenlere ceza affı, esnafa destek kuponu

Fehim Ahmet, Edirne Dini İhtisas Merkezi mezuniyet törenine katıldı

Başkonsolos Aykut Ünal’dan Derekolu bölgesine ziyaret

Titan, Türk çimento şirketi Traçim’i satın aldı

Çiftçiler Yenişehir’de (Larisa) milletvekili bürolarının önünde protesto düzenledi

Savcı: “Altın Şafak bir suç örgütüdür, seçimlere katılım sadece bir vitrin”

Horozlu Mezarlığı davasında karar: Belediye Başkan Yardımcısına 9 ay hapis

Miçotakis’ten çiftçilere görüşme çağrısı: “Pazartesi Maksimu’da bekliyorum”

Işık Sadık Ahmet, İstanbul’da insan hakları panelinde konuştu