Anasayfa

01-06-2021
Borçlara 240 ve 420 taksit
Kamuya ve sigorta kurumlarına olan borçlar için 240 taksit, bankalar ve finans kuruluşlarına olan borçlar için ise 420 taksitle ödeme imkanı geliyor.
1 Haziran 2021 Salı

Yeni düzenlemeden hem özel hem de tüzel kişilerin yararlanabileceği belirtildi. Düzenlemeye göre kamu kuruluşlarına (AADE, OTA vs) ve sigorta kurumlarına (EFKA, KEAO vs) borcu olanlar borçlarını 240 ay, yani 20 seneye yayarak ödeyebilecek. Bankalara ve finans kuruluşlarına olan kredi borçları için ise 420 taksite varan imkanlar sağlanacak.

Söz konusu düzenlenmeden yararlanmak isteyenlerin http://www.keyd.gov.gr/ ya da http://ofeiles.gov.gr adreslerinden başvurularını yapabilecekleri belirtildi. Düzenleme ili ilgili ayrıntılı bilgi edinmek isteyenler www.keyd.gov.gr adresinden bilgi alabilecek.

Haberler


Çipras’tan İsrail’e yaptırım ve Filistin’i tanıma çağrısı

Batı Nil virüsü vakalarındaki artış nedeniyle sivrisinek uyarısı yapıldı

Yassıköy ile Gümülcine belediye başkanları bir araya geldi

Venedik Komisyonu, Yunanistan’ın STK düzenlemelerini inceleyecek

Özgür Ferhat, LEADER ödemelerindeki gecikmeyi sordu

Akaryakıt fiyatları 2 euroya dayandı: Gıda fiyatlarında yeni artış riski

Eğitim için askerliğini tecil ettirmeyenler 12 ay yerine 9 ay askerlik yapacak

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’ten Mevlid Kandili mesajı

Habipoğlu: “Eğitim özerkliğimiz sistematik olarak ortadan kaldırılıyor”

Özgür Ferhat’tan Gümülcine Organize Sanayi Bölgesi için özel teşvik talebi

BAKEŞ’ten iki yeni kitap: Şiirden hikayeye uzanan edebiyat yolculuğu

Ölümün karşısında dahi öfkesini dizginleyemeyen zihniyet