Anasayfa

05-06-2021
İngiliz turistler rezervasyonlarını iptal ediyor
İngiltere Yunanistan'ı 'yeşil' kategoriye almadı.
5 Haziran 2021 Cumartesi

İngiltere tarafından yapılan son açıklamaya göre Yunanistan'ın "turuncu" ülkeler arasında kalması ve bu ülkelere giden kişilerin İngiltere'ye dönüşte 5 veya 10 günlük karantinaya girmek zorunda olması turizm sektöründe sorunlar yaşanmasına sebep oluyor.

İngiltere'nin Yunanistan'ı 'turuncu' listede tutması sebebiyle bir çok turistin rezervasyonlarını iptal ettiği bildirildi. Kendi ülkelerine döndüklerinde karantinaya girmek istemeyen İngiliz vatandaşları 'turuncu' kategorideki ülkelere turistik amaçla seyahat etmekten kaçınıyor.

İngiltere, Almanya'nın ardından Yunanistan'a en çok turist gönderen ikinci ülke konumunda bulunuyor. İngiltere'nin hangi ülkelerin 'yeşil', yani dönüşte karantinaya girmeyi gerektirmeyecek kategoride yer alacağı ile ilgili olarak 28 Haziranda tekrar açıklama yapması bekleniyor.

Haberler


Müftü Trampa Edirne merkezli “Balkan Araştırmaları Merkezi” kurulmasını önerdi

Balkanlar’dan gelen din alimleri Edirne’de buluştu

ELTA’dan şube kapatma planında değişiklik

Girit’de kanlı hesaplaşma: Ölü ve yaralılar var

Burhan Baran’dan ELTA şubelerinin kapatılmasına tepki

Gümülcine Başkonsolosluğundan 10 Kasım’a özel resim ve kompozisyon etkinliği

Yunanistan, hukukun üstünlüğünde Avrupa’da en gerilerde

Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam’dan Bakan Yardımcısı Kaçafados’a ziyaret

Celal Bayar Azınlık Lisesi son sınıf öğrencilerinden kermes

Kalp doktoru Mümin Hüseyin özel muayenehanesini açtı

Sami Toraman son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci Mehmet Hatipoğlu’na son veda