Anasayfa

28-06-2021
Gençlere 150 euroluk aşı teşviği
Başbakan Kiriakos Miçotakis, Kovid-19 aşılarını teşvik etmek için hükümetin aldığı önlemleri Maksimu Sarayı'nda yapılan toplantıda açıkladı.
28 Haziran 2021 Pazartesi

Başbakan Kiriakos Miçotakis, 18-25 yaş gurubunda yer alan ve Kovid-19 aşısı olan gençlere 150 euroluk bir kart verileceğini açıkladı.

"Freedom Pass" yani "Özgürlük Kartı" olarak adlandırılan kart, söz konusu yaş grubunda yer alan gençlere ilk aşısını yaptırdıktan hemen sonra AMKA numarasıyla verilecek. Gençlere verilecek "Özgürlük Kartı" otel ödemelerinde ve konser gibi kültürel etkinliklere girişte kullanılabilecek.

Maksimu Sarayı'ndan Başbakan Miçotakis'in başkanlığında gerçekleşen tanıtıma, Kültür ve Spor Bakanı Lina Mendoni, Dijital Yönetim Bakanı Kiriakos Pierrakakis, Turizm Bakanı Haris Theoharis, Çağdaş Kültür Konularından Sorumlu Bakan Yardımcısı Nikolas Yatromanolakis ve Başbakana bağlı Bakan Yardımcısı Akis Skerços katıldı.

Haberler


Atina’da üniversite düzenlemelerine tepki

Türk Dünyası Uluslararası Kısa Film Yarışması için başvurular başladı

Yeni trafik kanununa göre arabada kahve veya su bulundurmak, poşet taşımak yasak mı?

Erdem Hüseyin, Caner İmam’ı makamında ziyaret etti

"Meçhul Asker Anıtı" önünde eylem yok

Yunanistan heyeti, Eskişehir’deki 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığını ziyaret etti

FUEN, Yunanistan’daki Türklerin karşılaştığı hak ihlallerini raporladı

Lüksemburg’da Yerapetritis - Fidan görüşmesi

Dionisis Savvopulos hayatını kaybetti

Ülkeden ayrılmayan göçmenlere hapis cezası

Gümülcine Belediyesinden öğrencilere geri dönüşüm yarışması

DMT bölgesinde şimdi de mavi dil vakaları çıktı