Anasayfa

30-06-2021
Öğrencilere bin euroluk ödenek
Üniversite öğrencilerine yönelik bin euroluk konut yardımı için başvurular başladı.
30 Haziran 2021 Çarşamba

Üniversite öğrencilerine yönelik bin euroluk konut yardımı için başvurular başladı. Söz konusu ödenekten yararlanmak isteyenlerin "stegastiko.minedu.gov.gr" adresi üzerinden başvuruda bulunması gerekiyor.

Elektronik ortamda yapılacak konut yardımı başvuruları 2020-2021 eğitim yılını kapsıyor. 29 Haziran'da başlayan başvurular, 30 Temmuz'a kadar devam edecek.

Yunan vatandaşı ve AB ülkesi vatandaşı öğrencilere yönelik ödeneğe başvuru yapılabilmesi için öğrenci kimliği ve AFM (vergi numarası) gerekiyor.

Başvuru, öğrencinin ekonomik masraflarını karşılayan ebeveyn tarafından yapılacak. Öksüz ve yetim olanlar, ebeveynleri yurt dışında yaşayanlar, 25 yaşın üzerinde olanlar veya vergi beyanında bulunan öğrenciler ise başvurularını kendileri yapabilecek.

Haberler


Rodoplu vefatının yıl dönümünde kabri başında anıldı

Türkiye’nin Rodos Başkonsolosu Kırcalıali görevini tamamladı

Yeni kimlik kartlarında doğum yeri sorunu meclise taşındı

Yerapetritis: “22 – 26 Eylül tarihlerinde Miçotakis – Erdoğan görüşmesi olabilir”

İkinci Fırsat Okullarına kayıtlar başladı

Caner İmam “Eve Yardım” programında çalışanları ziyaret etti

Yargıçlar Birliğinden hükümetin sığınmacı yasa tasarısına tepki

Edirne’deki sınır kapılarından 4 milyondan fazla yolcu geçiş yaptı

EEDA’dan Yunanistan’a hukukun üstünlüğü uyarısı

Kozlukebir Belediyesinden düşük gelirli ailelere ekonomik yardım

Onur Kara İsmail Birlik Listesi’nden istifa etti

Yurtdışında yaşayan vatandaşların AFM çıkmazı meclis gündeminde