Anasayfa

14-07-2021
'Daha kaç kişinin hayatını kaybetmesi gerekiyor?'
İrfan Hacıgene, İskeçe'de kara yollarında koruyucu bariyerlerin bulunmaması konusunu gündeme getirdi.
14 Temmuz 2021 Çarşamba

İrfan Hacıgene, İskeçe'de kara yollarında koruyucu bariyerlerin bulunmaması konusunu gündeme getirdi.

Başkanlığını Hristodulos Topsidis'in yaptığı "Bölgesel Sentez" listesinden eyalet meclis üyesi İrfan Hacıgene, geçtiğimiz günlerde Bratankova köyünden 30 yaşındaki bir soydaşın hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından açıklama yayımladı.

Açıklamasında ilk olarak hayatını kaybeden gencin ailesine başsağlığı dileyen Hacıgene, söz konusu kazanın bölgedeki ilk kaza olmadığını, gereken önlemler alınmadığı takdirde son kaza da olmayacağını vurguladı.

'İskeçe ilinde yol kenarlarına ne zaman koruyucu bariyerler konulacak?' diye soran Hacıgene, sorunun muhataplarının Doğu Makedonya - Trakya Eyalet yönetimi ile Mustafçova Belediyesi yönetimi olduğunu söyledi.

Liste olarak, Eyalet ile Belediye yönetimleri arasındaki sorunları çözecek konumda olmadıklarını belirten İrfan Hacıgene, sorunun şahsi bir sorun olmadığını, İskeçe dağlık bölgesinde yaşayan vatandaşlarla bu bölgeyi ziyaret eden herkesi ilgilendirdiğini söyledi. Hacıgene, koruyucu bariyerlerin bulunduğu yollarda kaza oranının önemli ölçüde azaldığının herkes tarafından bilinen bir gerçek olduğunu sözlerine ekledi.

Hacıgene, yapılması kolay ama önemi oldukça büyük olan bu çalışmayı gerçekleştirmek için tüm yetkilileri sorumluluk almaya davet etti.

Haberler


Rodoplu vefatının yıl dönümünde kabri başında anıldı

Türkiye’nin Rodos Başkonsolosu Kırcalıali görevini tamamladı

Yeni kimlik kartlarında doğum yeri sorunu meclise taşındı

Yerapetritis: “22 – 26 Eylül tarihlerinde Miçotakis – Erdoğan görüşmesi olabilir”

İkinci Fırsat Okullarına kayıtlar başladı

Caner İmam “Eve Yardım” programında çalışanları ziyaret etti

Yargıçlar Birliğinden hükümetin sığınmacı yasa tasarısına tepki

Edirne’deki sınır kapılarından 4 milyondan fazla yolcu geçiş yaptı

EEDA’dan Yunanistan’a hukukun üstünlüğü uyarısı

Kozlukebir Belediyesinden düşük gelirli ailelere ekonomik yardım

Onur Kara İsmail Birlik Listesi’nden istifa etti

Yurtdışında yaşayan vatandaşların AFM çıkmazı meclis gündeminde