Anasayfa

06-09-2021
'Yoğun bakım ünitesinin kapatılacağı haberleri gerçeği yansıtmıyor'
Gümülcine Devlet Hastanesi Müdürü Magda Yamustari, hastanenin yoğun bakım ünitesinin kapatılacağı haberlerini yalanladı.
6 Eylül 2021 Pazartesi

Gümülcine Devlet Hastanesi Müdürü Magda Yamustar, Gümülcine Devlet Hastanesinin yoğun bakım ünitesinin kapanacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yayımlayan Yamustari, bugünkü verilere göre hastane çalışanlarının yüzde 92'sinin aşı olduğunu belirtti. Toplam 583 çalışandan 46 kişinin aşı olmadığını kaydeden hastane müdürü, doktorların yüzde 98'inin, sağlık çalışanlarının da yüzde 93'ünün aşılı olduğunu açıkladı.

Yoğuna bakım ünitesinde görev yapan sağlık personelinin neredeyse tamamının (12 kişiden 1 kişi aşı olmadı) aşılı olduğunu belirten Yamustari, aşısız doktorların tutması gereken nöbetlerin de aşılı ve yetkin doktorlar tarafından telafi edildiğini ifade etti.

Yamustari, ortalıkta dolaşan ve yoğun bakım ünitesinin kapanacağına ilişkin haberlerin kafa karışıklığına neden olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Haberler


PASOK’ta deprem: Haris Kastanidis partiden istifa etti

Gümülcine’nin kuzeyinde taşkın riskine karşı proje tamamlandı

Yeni yardım programı haziranda başlıyor

Gümülcine’de geçici trafik düzenlemesi

İTB’den Ilıca’da Hıdırellez şenliği

Doğu Makedonya – Trakya bölgesi Varşova’da tanıtıldı

BTTDD Kadın Kollarından Hıdırellez pikniği

Yanıköy sınır yolunda trafik düzenlemesi uzatıldı

BM Özel Raportörü, İsrail’in, ’Yunanistan’ın korkularını kendi çıkarları için kullanacağını’ söyledi

Batı Trakyalı müftüler, Çavuşoğlu ailesinin düğün törenine katıldı

Güney Meriç’te Hıdırellez coşkusu

Mucize Tiyatrosunda yeni kayıt dönemi başlıyor