Anasayfa

11-09-2021
Selanik Fuarı için yoğun güvenlik önlemleri
Uluslararası Selanik Ticaret Fuarı'nın açılışı sırasında yapılan gösterilere, bu yıl aşı karşıtı gruplar da ekleniyor.
11 Eylül 2021 Cumartesi

Açılışı bugün (11 Eylül Cumartesi) yapılacak olan Uluslararası Selanik Fuarı öncesi şehirde güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Emniyet güçleri her yıl açılış günü düzenlenen gösterilere bu yıl aşı karşıtlarının gösterisinin de eklenecek olması sebebiyle önceki yıllara oranlar daha sıkı önlemler alacak.

Selanik şehrine Attika ve Kuzey Yunanistan'daki illerden çok sayıda polisin sevk edildiği bildirildi. Selanik şehrinde yaklaşık 6 bin polisin görev alması bekleniyor.

Fuarın açılışı sırasında aşı karşıtları, sol görüşlü gruplar, aşırı sağcı gruplar ve birçok sendika gösteri yapacağını açıkladı. Bu grupların yanı sıra Selanik takımlarından Aris ve PAOK takımlarının taraftarlarının da gösteri yapması bekleniyor. Özellikle Aris takımı taraftarlarının takımlarının federasyon tarafından haksız yere ceza aldığı gerekçesiyle kalabalık bir gösteri düzenleme ihtimali emniyet güçlerini endişelendiriyor.

Haberler


Yunanistan’da doğum oranları 2025’te geriledi

Çınar davası sanıklarından ortak açıklama

SEÇEK Derneği’nin yeni başkanı Hasan Bekirusta

Zeybek’ten Egnatia Otoyolu geçiş kartları için bakanlığa soru önergesi

İskeçe Türk Birliğinden Çamlar Denizi’nde büyük piknik etkinliği

Çınar Camii davasında mücadele mesajı: Karar istinafa götürülecek

Çınar Camii davasında karar açıklandı

Çınar Camii davasında 12 saati aşan maraton duruşma

Maronya – Taşlık sahil yolu projesinde inceleme: Tamamlanma süresi uzayabilir

Çınar Camii davasında kritik gün

Erdoğan–Vartholomeos görüşmesinde Heybeliada Ruhban Okulu için ’yeşil ışık’ iddiası

Caner İmam’dan İlhan Ahmet’e yanıt: ’Spor projesi başvurusu yapıldı’