Anasayfa

22-09-2021
Naim Süleymanoğlu’nun evi müze yapılacak
Bulgaristan'ın Kırcaali ve Mestanlı belediye meclislerinin aldığı karar uyarınca dünya ve olimpiyat halter şampiyonu olan Naim Süleymanoğlu'nun doğduğu evi müzeye dönüştürülecek.
22 Eylül 2021 Çarşamba

Bulgaristan'ın Kırcaali ve Mestanlı belediye meclislerinin aldığı karar uyarınca dünya ve olimpiyat halter şampiyonu olan Naim Süleymanoğlu'nun doğduğu evi müzeye dönüştürülecek.

Mastanlı belediye başkan yardımcısı Aliye İbrahim, mimar ve inşaat mühendisleriyle birlikte Naim Süleymanoğlu’nun doğduğu evde incemelerde bulundu.

Müzeye dönüştürülecek evde ünlü haltercinin kişisel eşyaları, fotoğrafları, yıllar içinde kazandığı madalya ve ödüller sergilenmesi hedefleniyor.

Konuyla ilgili olarak Mastanlı Belediye Başkanı İlknur Kazim yaptığı açıklamada "Ekibim ve ben, müzenin Momçilgrad ilçesi sakinleri ve misafirlerinden büyük ilgi göreceğine inanıyoruz. Naim'in Evi Müzesinin açılışı Momçilgrad’da ek turizm potansiyelinin kilidini açacak" diye konuştu.


Haberler


PASOK’ta deprem: Haris Kastanidis partiden istifa etti

Gümülcine’nin kuzeyinde taşkın riskine karşı proje tamamlandı

Yeni yardım programı haziranda başlıyor

Gümülcine’de geçici trafik düzenlemesi

İTB’den Ilıca’da Hıdırellez şenliği

Doğu Makedonya – Trakya bölgesi Varşova’da tanıtıldı

BTTDD Kadın Kollarından Hıdırellez pikniği

Yanıköy sınır yolunda trafik düzenlemesi uzatıldı

BM Özel Raportörü, İsrail’in, ’Yunanistan’ın korkularını kendi çıkarları için kullanacağını’ söyledi

Batı Trakyalı müftüler, Çavuşoğlu ailesinin düğün törenine katıldı

Güney Meriç’te Hıdırellez coşkusu

Mucize Tiyatrosunda yeni kayıt dönemi başlıyor