Anasayfa


28-09-2021
Hemetli bölgesinde vatandaşlar evlerinde aşılandılar
Rodop ili Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Hemetli bölgesinde bazı köylerde vatandaşlara yeni tip koronavirüs aşısı yapıldı.
28 Eylül 2021 Salı

Rodop ili Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Hemetli bölgesinde bazı köylerde vatandaşlara yeni tip koronavirüs aşısı yapıldı.

Yunanistan'da yakın zamanda evde aşılama döneminin başlamasıyla Kozlukebir Belediyesi'nin Hemetli bölgesinde bir çok vatandaş bu uygulamadan yararlandı.

Kozlukebir Belediyesi ana muhalefet lideri Birlik Listesi Başkanı Eczacı Erdem Hüseyin’in girişimiyle yaş ve kronik hastalık gibi nedenlerden dolayı hastane veya sağlık ocaklarına gitme imkanı bulamayan bazı vatandaşlar evlerinde aşılandı.

Eczacı Erdem Hüseyin, devletten evlerde koronavirüs aşısı yapma yetkisini alan bir doktorla 26 Eylül Pazar günü Hemetli bölgesinde bazı köyleri gezdiler ve bir çok vatandaşın evlerinde aşılanmasını sağladılar.

Hemetli bölgesinde yapılan aşılarla ilgili açıklama yapan ana muhalefet başkanı Eczacı Erdem Hüseyin şunları dile getirdi:

“Değerli Kozlukebir Belediyesi Sakinleri. Yaptığımız girişimler sonucu bundan aylar önce Sirkeli aı merkezini faaliyete geçirmiştik. Bugünde evde aşılama dönemini başlatmış bulunuyoruz. Pazar günü olmasına rağmen Hacıören, Musacık ve Kozdere gibi kırsal kesimde bulunan köylerimizde yatalak ve yaşlılıktan dolayı evden çıkamayan hastalarımızı kapı kapı dolaşarak aşıladık. Evde aşılama önümüzdeki günlerdede devam edecektir. Meclis üyelerimize ve muhtarlarımıza ulaşabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin, sizlere hizmet etmek bizim için büyük gurur ve mutluluktur.”


Haberler


Yassıhöyük barajından Kuruçay’a bırakılan su miktarı arttırıldı  

Hakan Aysev’den Gümülcine’de muhteşem konser

Baran, İkinci Şans Okullarındaki öğrencilerin ulaşım sorununu sordu

İskeçe’de hatim etkinlikleri başlıyor

Yerapetritis: ‘Deniz parklarının yeri henüz belirlenmedi’

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final eşleşmeleri belli oldu

Yapay Zeka: Fırsatlar ve Dezavantajlar

Edirne’de ‘Balkan İş Forumu’

Bu geceden itibaren yağışlar etkili olacak

Topsidis, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Shinas’la görüştü

Miçotakis’in Ankara ziyaretinin tarihi belli oldu

Türk ve Yunan sanatçıların birlikte rol aldığı Romeo ve Juliet oyunu perde diyor