Anasayfa

15-10-2021
Levent Sadık Ahmet, Karadağ Ekonomi ve Kalkınma Bakanı ile bir araya geldi
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Başkanı Batı Trakyalı iş insanı Levent Sadık Ahmet, DEİK Karadağ İş Konseyi Başkanı Naser Alim'in Karadağ Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Jakov Milatović onuruna verdiği çalışma yemeğine katıldı.
15 Ekim 2021 Cuma

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Başkanı Batı Trakyalı iş insanı Levent Sadık Ahmet, DEİK Karadağ İş Konseyi Başkanı Naser Alim'in Karadağ Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Jakov Milatović onuruna verdiği çalışma yemeğine katıldı.

Karadağ Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Jakov Milatović yaptığı konuşmada, Karadağ'da Katolik, Ortodoks ve Müslümanların bir arada kardeşçe, hiçbir ayırıma maruz kalmadan yaşadıklarını vurgulayarak bunun ülkesinin zenginliği olduğunu ifade etti.

Milatovic, hedeflerinin yurt dışından yatırımcı çekmek, bürokrasiyi minimize etmek ve en kısa zamanda AB'ye girmek olduğunu söyledi.

DEİK Karadağ İş Konseyi Başkanı Naser Alim'in Four Seasons İstanbul Bosphorus Hotel'de Karadağ Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Jakov Milatovic onuruna düzenlediği çalışma yemeğine, DEİK Başkanı Nail Olpak, DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet, DEİK Hırvatistan İş Konseyi Başkanı (TAV CEO'su) Mustafa Sani Şener, Karadağ'da bulunan Türk yatırıcımlar ve Türkiye'ye yatırım yapmak isteyen Karadağlı iş insanları katıldı.


Haberler


Özgür Ferhat’ın dokunulmazlığının kaldırılması talebi mecliste reddedildi

Perşembe akşamı yağış, 1 Mayıs’ta soğuk hava etkili olacak

Başkonsolos Ünal, Taşağıl köyünü ziyaret etti

Rodop ve Dedeağaç’ta dolandırıcılık şebekesine darbe

Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulu öğrencilerinden büyük başarı

Avrupa Hür İttifakından AB’ye çağrı: “Fonların merkezileştirilmesine son verin”

İstanbul BATÖB’den mezunlara veda etkinliği

Gümülcine Müftülüğü Kitap Kulübü’nde nisan ayı buluşması

Arnavutluk, ABD ve Yunanistan’dan enerji anlaşmaları

İskeçe Türk Birliği yeni yönetiminden Başkonsolos Aykut Ünal’a ziyaret

Brika’nın yerine Pavlakaki görevlendirildi

Santorini’de deprem riskine karşı sivil koruma tedbirleri devrede