Anasayfa

15-10-2021
İskeçe'deki vaka sayısı bir türlü düşmüyor!
Ulusal Kamu Sağlığı Kurumu (EODY), günlük koronavirüs salgını raporunu açıkladı.
15 Ekim 2021 Cuma

15 Ekim Cuma günü itibarıyla Yunanistan genelinde 2.665 yeni koronavirüs vakası açıklandı. Son dönemde ülke ortalamasının üzerinde seyreden İskeçe'deki vakalar bir türlü düşmüyor. Iskeçe bugün de en yüksek vaka sayılarından birine imza attı. Iskeçe ilinde son 24 saat için tespit edilen vaka saysı 87 oldu. EODY'nin verilerine göre, Batı Trakya'da Rodop ilinde 28, İskeçe ilinde 87, Evros ilinde 76 vaka olmak üzere toplam 191 vaka tespit edildi.

Son 24 saat içinde 27 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Pandemi başlangıcından bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 15.317 oldu. Entübe hasta sayısının ise 368 olduğu açıklandı.

Entübe edilmiş hastaların yüzde 87,77'sinin aşısız ya da tek doz aşılı olduğu belirtildi. Aşı olanlar arasında söz konusu oranının yüzde 12,23 olduğu kaydedildi.

EODY'nin bugünkü verilerine göre, 496 yeni vaka Attika bölgesinde, 423 yeni vaka da Selanik bölgesinde belirlendi. 9 vaka ise sınır kapılarında girişte tespit edildi.


Haberler


Gümülcine eski başkonsoloslarından Kemal Gür vefat etti

Karamanlis: ‘Yunanistan, Türkiye karşısında esarete sürüklenebilir’

Kozlukebir Belediyesine 7 yeni sulama göleti

Celal Bayar Lisesinde mezuniyet sevinci: 123 öğrenci kep attı

TİKA Başkan Yardımcısı Çevik’ten İskeçe Müftülüğü ve İTB ziyareti

Samaras’tan yeni parti sinyali

Dedeağaç Limanı’nda iki çocuk baygın bulundu, aileleri tutuklandı

Serez Hastanesinde oksijen tüpü patladı

Dedeağaç FSRU tesisi 15 Ağustos’tan itibaren yeniden faaliyete geçiyor

Hüseyin Zeybek: ‘Bu bir insanlık kervanıydı’

Gümülcine’de “Bağımlılığın İzinde” konferansı düzenleniyor

Gümülcine Celal Bayar Lisesi kitaplaştırıldı