Anasayfa

05-11-2021
Tütüncüler yarın eylem yapacak
Basırlıköy tütüncülerinden eylem kararı.
5 Kasım 2021 Cuma

Rodop iline bağlı Basırlıköy'deki tütün üreticileri eylem yapacak. Kozlukebir Belediye Meclis Üyesi ve tütün üreticisi Sinan Hasan, Basırlıköylü tütün üreticileri olarak uyarı eylemi gerçekleştireceklerini söyledi.

Sinan Hasan, tütün üreticilerinin 6 Kasım Cumartesi günü traktörlerini yollara çıkaracakları ve eylemin 7 Kasım Pazar günü öğleden sonra tamamlanacağını ifade etti.

Tütün fiyatlarının düşük olduğunu, üretim maliyetlerinin yükseldiğini ve Kovid -19 salgını nedeniyle verileceği açıklanan yardımın hala verilmediğini dile getiren Sinan Hasan, "Bu taleplerimizi dile getirmek ve sorunlarımıza çözüm bulunması talebiyle eylem yapacağız. Bu haklı mücadelede tüm tütün üreticilerini yanımızda görmek istiyoruz." diye konuştu.


Haberler


Aleksis Çipras’ın kitap tanıtımına yoğun katılım

Erdem Hüseyin’den çiftçi eylemine destek ziyareti

ABTTF’den BM İnsan Hakları Konseyi’ne yazılı bildiri

Yassıköy Belediyesi’nden çiftçilere destek

Topsidis’ten Gümülcine Devlet Hastanesine ziyaret

‘Byron’ Zakinthos, Rodos ve Lakonya’yı vurdu

Çiftçi eylemi nedeniyle İpsala’dan geçemeyen tırlar Kapıkule ve Hamzabeyli’ye yöneldi

Çiçek hastalığı için 50 milyon euroluk destek paketi açıklandı

Maronya – Şapçı Belediyesi dezenfeksiyon noktaları kurdu

Ege Üniversitesinde Batı Trakya ve Oniki Ada Türklerinin sorunları masaya yatırılıyor

İskeçe Müftülüğünden “Evliliğe İlk Adım” Programı

Egnatia Otoyolu’nda trafik çiftçi eylemleri nedeniyle durduruldu