Anasayfa

05-11-2021
Tütüncüler yarın eylem yapacak
Basırlıköy tütüncülerinden eylem kararı.
5 Kasım 2021 Cuma

Rodop iline bağlı Basırlıköy'deki tütün üreticileri eylem yapacak. Kozlukebir Belediye Meclis Üyesi ve tütün üreticisi Sinan Hasan, Basırlıköylü tütün üreticileri olarak uyarı eylemi gerçekleştireceklerini söyledi.

Sinan Hasan, tütün üreticilerinin 6 Kasım Cumartesi günü traktörlerini yollara çıkaracakları ve eylemin 7 Kasım Pazar günü öğleden sonra tamamlanacağını ifade etti.

Tütün fiyatlarının düşük olduğunu, üretim maliyetlerinin yükseldiğini ve Kovid -19 salgını nedeniyle verileceği açıklanan yardımın hala verilmediğini dile getiren Sinan Hasan, "Bu taleplerimizi dile getirmek ve sorunlarımıza çözüm bulunması talebiyle eylem yapacağız. Bu haklı mücadelede tüm tütün üreticilerini yanımızda görmek istiyoruz." diye konuştu.


Haberler


Yunanistan’da doğum oranları 2025’te geriledi

Çınar davası sanıklarından ortak açıklama

SEÇEK Derneği’nin yeni başkanı Hasan Bekirusta

Zeybek’ten Egnatia Otoyolu geçiş kartları için bakanlığa soru önergesi

İskeçe Türk Birliğinden Çamlar Denizi’nde büyük piknik etkinliği

Çınar Camii davasında mücadele mesajı: Karar istinafa götürülecek

Çınar Camii davasında karar açıklandı

Çınar Camii davasında 12 saati aşan maraton duruşma

Maronya – Taşlık sahil yolu projesinde inceleme: Tamamlanma süresi uzayabilir

Çınar Camii davasında kritik gün

Erdoğan–Vartholomeos görüşmesinde Heybeliada Ruhban Okulu için ’yeşil ışık’ iddiası

Caner İmam’dan İlhan Ahmet’e yanıt: ’Spor projesi başvurusu yapıldı’