Anasayfa

05-11-2021
Tütüncüler yarın eylem yapacak
Basırlıköy tütüncülerinden eylem kararı.
5 Kasım 2021 Cuma

Rodop iline bağlı Basırlıköy'deki tütün üreticileri eylem yapacak. Kozlukebir Belediye Meclis Üyesi ve tütün üreticisi Sinan Hasan, Basırlıköylü tütün üreticileri olarak uyarı eylemi gerçekleştireceklerini söyledi.

Sinan Hasan, tütün üreticilerinin 6 Kasım Cumartesi günü traktörlerini yollara çıkaracakları ve eylemin 7 Kasım Pazar günü öğleden sonra tamamlanacağını ifade etti.

Tütün fiyatlarının düşük olduğunu, üretim maliyetlerinin yükseldiğini ve Kovid -19 salgını nedeniyle verileceği açıklanan yardımın hala verilmediğini dile getiren Sinan Hasan, "Bu taleplerimizi dile getirmek ve sorunlarımıza çözüm bulunması talebiyle eylem yapacağız. Bu haklı mücadelede tüm tütün üreticilerini yanımızda görmek istiyoruz." diye konuştu.


Haberler


Mucize Tiyatrosunda yeni kayıt dönemi başlıyor

Son 70 yılın en soğuk 1 Mayıs’ı

BTTDD’de “Beyaz Liste”nin Genel Başkan adayı Batuhan Kaşifoğlu oldu

Çipras’tan yeni parti adımı: Manifesto yayımlandı

Metron Analysis anketinde YDP 2,5 puan kayıpta

Kosova ve K. Makedonya Türkleri AP’de tanıtıldı

Din Görevlileri Derneğinden Başkonsolos Aykut Ünal ve müftü İbrahim Şerif’e ziyaret

Success Yabancı Dil Kursundan Londra çıkarması: Öğrenciler hem öğrendi hem eğlendi

IEA: Dünya tarihinin en büyük enerji krizlerinden biriyle karşı karşıya

Eyalet Gençlik Meclisi ilk toplantısını yapıyor

Politico: Avrupa yakıt stoklarını bilmiyor, koordinasyon eksikliği risk yaratıyor

Gümülcine’de bazı yollar asfalt çalışması nedeniyle kapatılacak