Anasayfa

09-11-2021
Balkan Gençlik Okulu programı tamamlandı
İskeçe Türk Birliği (İTB) Balkan Gençlik Okulu'na katılan öğrencilere katılım belgeleri İTB'de gerçekleşen törenle verildi.
9 Kasım 2021 Salı



Türkiye'deki Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın (YTB) desteğiyle yedi ay boyunca internet üzerinden yapılan sunumlarla gerçekleştirilen İskeçe Türk Birliği (İTB) Balkan Gençlik Okulu'nun (BGO) kapanışı ve katılım belgelerinin verildiği etkinlik 6 Kasım Cuma günü gerçekleşti.

İTB'de Kovid -19 şartlarına uygun olarak düzenlenen törende, İTB Başkanı Ozan Ahmetoğlu, BGO 2021 Proje Sorumlusu ve İTB Eğitim Koordinatörü Cemali Tahir, İTB Eğitim Danışmanı Önder Şabanoğlu ve İTB Balkan Gençlik Okulu'na katılan öğrenciler yer aldı.

Kovid -19 salgını nedeniyle internet üzerinden hayata geçirilen İTB Balkan Gençlik Okulu'nda "Kişisel Gelişim ve Toplumsal Farkındalık" derslerine, kendi alanlarında uzman olan öğretim üyeleri katıldı. Yedi ay süren eğitimlerin ardından projeyi başarıyla tamamlayan 52 öğrenciye katılım sertifikası verildi.

Haberler


İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Okul Aile Birliği seçimleri yapıldı

Rodos’ta 23 Nisan coşkusu

Selanik Derneği’nde Kadınlar Günü buluşması

Macron’dan Yunanistan’a destek vaadi

Borçlara 72 taksit geri geliyor

İTB genel kurulu yarın

AB Konseyi Başkanı Costa: Avrupa enerji bağımsızlığını sağlamalı

Eyaletten kuduz aşısı açıklaması

Topsidis, Doğu Makedonya - Trakya’daki ticaret temsilcileriyle görüştü

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesinde genel kurul heyecanı

Yassıköy Belediyesinden çocuklara özel şenlik

Gümülcine’de ’Gelenekten Geleceğe’ paneli ve 23 Nisan resepsiyonu