Anasayfa

10-11-2021
'Türkiye - Yunanistan işbirliğini arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz'
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet bir dizi temaslarda bulundu.
10 Kasım 2021 Çarşamba

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet bir dizi temaslarda bulundu.

GÜMRÜK BİRLİÄžİ MODERNİZASYONU DİJİTAL GÜNDEM VE YEŞİL MÜTABAKAT

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu organizatörlüğünde ve 13 AB üyesi ülkenin büyükelçilerinin de katılım gösterdiği "Gümrük Birliği Modernizasyonu Dijital Gündem ve Yeşil Mütabakat" başlıklı bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya, DEİK Başkanı Nail Olpak ve DEİK Türkiye-Avrupa İş Konseyi Başkanı Zeynep Bodur Okyay’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya, DEİK Türkiye Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet katıldı.

Toplantıda Gümrük Birliği Modernizasyonu, Karbon Emisyonu, Dijital Acenta, Yeşil Mutabakat konuları üzerinde durularak, Türk ve AB’li iş insanlarının ortak hareket etmeleri ve yatırım yapmalarının önemi vurgulandı.

Son olarak Sadık Ahmet, "Türkiye - Yunanistan işbirliğini arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yakın tarihte Türkiye - Yunanistan iş forumunun gerçekleşmesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.

LEVENT SADIK AHMET'İN ANKARA TEMASLARI

Batı Trakyalı iş insanı Levent Sadık Ahmet Ankara’da temasları kapsamında, Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ile bir araya geldi.

Sadık Ahmet temasları çerçevesinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Her iki görüşmede Levent Sadık Ahmet, DEİK olarak ekonomik çalışmalardan bahsetti ve Türk azınlığın selamlarını iletti.

Haberler


Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı

Akaryakıt fiyatları yükseliyor: Kurşunsuz benzin 2,17 euro!

BTAYTD Yaz Genel Kurulu 26 Eylül’de yapılacak

Ferhat: Yangın mağduru üretici ELGA borcu nedeniyle tazminatsız kalmamalı

AB’de çocukların sosyal medya kullanımına yaş sınırı geliyor

Batı Trakya Türk Azınlığının dini özerkliği BM gündeminde

Yunanistan’da 10 kişiden 6’sı faturalarını borçlanarak ödüyor

Tarım yatırımlarına 26,4 milyon euroluk destek: Başvurular ekimde başlıyor

Mazonakis’in ölümüyle suçlanan iki doktor Koridallos Cezaevine gönderildi

Öğrenciler ve memurlar anayasa değişikliğini protesto etti

İsrail’den satın alınacak ’Aşil Kalkanı’ hakkında kaynak kodu tartışmaları sürüyor

Rodop ve Meriç’te yaşlıları hedef alan 7 dolandırıcılık olayı aydınlatıldı