Anasayfa

11-11-2021
Dedeağaç Hastanesi yine doldu
Kovid-19 vakalarındaki artış Dedeağaç Üniversite Hastanesine de olumsuz yansıyor.
11 Kasım 2021 Perşembe

Yeni koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle Dedeğaç Üniversite Hastanesinde yoğun bakım ve Kovid - 19 bölümlerinde doluluk oranı sınıra ulaştı.

ERT Orestiada'nın haberine göre, hastanenin yoğun bakım ünitesinde bugün (11 Kasım Perşembe) 15 yataktan sadece bir yatak boş. Kovid-19 bölümünde ise doluluk oranı yüzde 95'lere ulaştı.

ERT Orestia'da bir programa katılan radyolog Deftereos, rakamların çok büyük olduğunu ve aşı olmayanlardan oluştuğunu söyledi. Deftereos, yoğun bakımda kalan sadece üç hastanın aşılı olduğuna dikkat çekti.

Doktorların ve diğer sağlık çalışanlarının hastanedeki yoğunluğun üstesinden gelebilmek için insanüstü çaba gösterdiklerini belirten Dr. Deftereos, hastaneye 28 doktorun alınması ve ekipman olarak güçlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Haberler


Akın İslam İbram son yolculuğuna uğurlandı

Batı Trakya Türk Azınlığı eğitimine yeni tehdit

DEB Partisi olağan genel kurula gidiyor

Habipoğlu: “Ana dilde eğitim hakkımız yok sayılıyor”

İskeçe Müftülüğünün kermesi 5 – 6 Eylül’de

Çiftlik köyü yolu önümüzdeki yıl asfaltlanacak

Gazeteciler, Gazze’deki basın mensuplarının güvenliği için destek istedi

Personel eksikliği sağlık hizmetlerine erişimi zorlaştırıyor

“Kişisel Numara” için başvuru süresi uzatıldı

Eski Başbakan Papandreu’ya göre Filistin devleti tanınmalı

Çiftçilere destek ödemeleri eylülde başlıyor

YDP birinci parti olmaya devam ediyor