Anasayfa

04-12-2021
Azınlık Eğitimi ele alınacak
Batı Trakya Türk Azınlığı Eğitim Çalıştayı bugün (4 Aralık Cumartesi) saat 17.00'de çevrim içi olarak yapılacak.
4 Aralık 2021 Cumartesi

Batı Trakya Türk Azınlığı kuruluşlarının düzenlediğini kurultayda azınlık eğitiminin sorunları ele alınacak.

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği, BAKEŞ, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği, Dostluk Eşitlik Barış Partisi ve Azınlık Okulları Encümenler Birliği Derneği tarafından organize edilen çalıştaya konuşmacı olarak Prof. Dr. Yeşim Fazlıoğlu ile BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet katılıyor.

Eğitim uzmanı Burak Adil'in moderatörlüğünü yapacağı çalıştayı Gümülcine ve İskeçe Seçilmiş Müftülükleri de destekliyor.

Çalıştay Facebook'ta /btaytd.wtmuga, /bakeş.pekem, /encumen.encumenler hesapları üzerinden ya da da BAKEŞ ve BTAYTD Youtube kanalları üzerinden izlenebilir.

Haberler


Personel eksikliği sağlık hizmetlerine erişimi zorlaştırıyor

“Kişisel Numara” için başvuru süresi uzatıldı

Eski Başbakan Papandreu’ya göre Filistin devleti tanınmalı

Çiftçilere destek ödemeleri eylülde başlıyor

YDP birinci parti olmaya devam ediyor

Miras hukukunda değişiklikler: Eşe daha fazla pay

DEB Partisi MYK Üyesi Akın İslam İbram hayatını kaybetti

PASOK meclisin Filistin gündemiyle toplanmasını istedi

Gökçeler’den Levent Osman’ın ani vefatı bölgeyi yasa boğdu

Yeni eğitim yılı 11 Eylül’de başlıyor

Atina’da Filistin’e destek eylemi

Tarihi Alantepe Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri yoğun ilgiyle gerçekleşti