Anasayfa

16-12-2021
İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi de eyleme katılıyor
Batı Trakya genelindeki azınlık ilkokullarında yapılacağı açıklanan eyleme, İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi de katılıyor.
16 Aralık 2021 Perşembe

Encümenler Birliği tarafından azınlık ilkokullarında yapılacağı açıklanan boykota, İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi de katılma kararı aldı.

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Encümen Heyeti bugün (15 Aralık Çarşamba) sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Değerli Velilerimiz,
Bilindiği üzere Batı Trakya Azınlık Okulları Encümenler Birliği tarafından alınan tavsiye kararı gereği 17 Aralık Cuma günü Batı Trakya genelindeki tüm azınlık ilkokullarında çocuklarımızı okula göndermeme şeklinde boykot gerçekleştirilecektir. Alınan karar azınlık ilkokullarını kapsayacak şekilde olmasına rağmen böyle bir mücadeleye Batı Trakya'daki iki Azınlık Ortaokulu ve Lisesi'nin de katılmaması düşünülemezdi.
Bu çerçevede İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesi Encümen Heyeti olarak neredeyse tüm azınlık kurum ve temsilcilerimizin tam destek verdiği bu eyleme katılma kararımızı sizlere iletiyor, 17 Aralık Cuma günü çocuklarımızı okula göndermemeye davet ediyoruz."

Haberler


Atina’daki Filistin Temsilcisi Yunanistan’a Filistin devletini tanıma çağrısı yaptı

Doğu Makedonya – Trakya Eyaleti bölge ürünlerini dünya pazarına sunmak istiyor

Seçmenin önceliği günlük yaşamın iyileştirilmesi

Batı Trakyalı doktorun başkanlığındaki ekipten gururlandıran başarı

Yassıköy Belediyesi, filosuna üç yeni aracı daha kattı  

Gümülcine Belediyesi Brüksel’de “Herkes İçin Şehir” projesini tanıttı

Avrupa, 2030’a kadar savunmada öz yeterlilik hedefi koydu

Topsidis, Brüksel’de AP milletvekilleriyle buluştu

Selanik’teki Atatürk Evinde restorasyonda sona yaklaşıldı

Hüseyin Zeybek: “İşcilerin inasanca yaşama hakkı ellerinden alınıyor”

Stamatis Sakellion’dan dikkat çeken makale: “Batı Trakya’daki kimlik meselesi artık kapanmalıdır”

Naim Süleymanoğlu’nun doğduğu ev müze olarak açılıyor