Anasayfa

18-12-2021
Altı eczaneye para ve kapatma cezası verildi
İskeçe'de Kovid -19 testleri nedeniyle altı eczaneye para cezası ve işletmeyi bir süreliğine kapatma cezası verildi.
18 Aralık 2021 Cumartesi

Bağımsız Kamu Gelirleri Kurumu tarafından yapılan denetimlerde eczanelerde yapılan ve negatif çıkan rapid testlerde bazı usulsüzlükler tespit edildi. Denetimlerde İDİKA platformuna bildirilen test sonuçlarıyla testi yapan şahısların bilgileri arasında uyuşmazlık olduğu görüldü.

Bunun sonucunda İskeçe bölgesindeki denetimlerde altı eczaneye 500'er euroluk para cezası ile bir süreliğine işletmeyi kapatma cezası verildi. Benzer denetimlerin Rodop ve Meriç illerinde de yapıldığı ve usulsüzlük tespit edilen eczanelere ceza uygulandığı ifade edildi.

Bu arada eczacıların temsilcileri ise bir çok durumda yapılan rapid testlerden ücret almadıkları ve dolayısıyla bazı vatandaşlarla ilgili yanlış bulgular ortaya çıktığını kaydettiler.

Haberler


Atina’da alarm: Ünlü gazetecinin oturduğu binada bomba bulundu

Gerdeme köyünde cinayet: 66 yaşındaki adam bıçaklanarak öldürüldü

Maronya Antik Tiyatrosunda unutulmaz bir konser

Olimpiakos, Arjantinli orta saha Lorenzo Scipioni’yi transfer etti

Taşöz’deki yangın kontrol altına alındı

Yunanistan, kira artışında Avrupa şampiyonu oldu

Ege ve Aytekin son yolcuklarına uğurlandı

Liman işçileri, İsrail’e askeri malzeme yüklü gemiyi durdurmak için eylem yapacak

OPEKEPE’de destek ödemeleri mercek altında

Gümülcine Belediyesi ile Esnaf ve Zanaatkârlar Odası ortak çalışma grubu kuruyor

15. Geleneksel Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası başlıyor

Batı Trakya Türklerinin örgütlenme özgürlüğü AB raporunda yeniden gündemde