Anasayfa

27-12-2021
Yağmur ve fırtına geliyor!
Batı Trakya bölgesini de etkisi altına alacak.
27 Aralık 2021 Pazartesi

Ülke bu akşamdan (27 Aralık Pazartesi) itibaren şiddetli yağış ve fırtınalı hava dalgasının etkisi altında kalacak. Yağış ve fırtına 28 Aralık Salı gününden itibaren Batı Trakya'da da etkisini gösterecek.

Meteoroloji Müdürlüğünün acil hava durumu raporunda, 27 Aralık Pazartesi akşamından itibaren şiddetli yağmur ve gök gürültülü sağanak yağışların ülkenin batı kesimlerinden başlayacağını duyurdu. Kötü hava koşullarının 28 Aralık Salı günü Kuzey Ege ve Batı Trakya'da etkisini arttırması bekleniyor.

29 Aralık Çarşamba günü Batı Trakya, Doğu Ege ve Girit'i etkileyecek olan kötü hava koşullarının 30 Aralık Perşembe günü itibarıyla ülkeyi terk etmesi bekleniyor.

Gümülcine Belediyesinden yapılan açıklamada da bölge sakinlerinin kötü hava koşulları karşısında dikkatli olunması uyarısında bulunuldu.

Haberler


Eski tip kimliklerle yurt dışı seyahati sona erdi

14. GAT Gençlik Festivali’nde Gümülcine tek yürek oldu

Seçek’te 672 yıllık gelenek coşkuyla yaşatıldı

Atina yakınlarında yangın söndürme çalışmaları sırasında iki helikopter çarpıştı

Refika Habipoğlu son yolculuğuna uğurlandı

73 orman yangınıyla mücadele sürüyor

Geleneksel Şahin Vakfı Kermesi başladı

Rodop ilinde yangın riski en yüksek seviyede

GAT Festivali 2 Ağustos’ta

AB ülkelerinde bu yıl orman yangınlarında kayıp 435 bin hektarı buldu

Irmak Arıcı’nın yerine Güliz Ayla sahne alacak

Elektronik fatura 1 Ekim’den itibaren tüm işletmeler için zorunlu olacak