Anasayfa

29-12-2021
Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi Başkanı Sinan Ahmet oldu
Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Esat'ın yönetim kurulu başkanlığından istifa etmesi üzerine yeni yönetim kurulu başkanlığına Sinan Ahmet seçildi.
29 Aralık 2021 Çarşamba

Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi yönetim kurulu üyelerinin 27 Aralık Pazartesi günü yaptıkları oylamada, Sinan Ahmet 2’ye karşı 5 yönetim kurulu üyesinin oyunu alarak başkan seçildi.

Yapılan oylamada yeni yönetim kurulu şöyle oluştu:

Başkan: Sinan Ahmet
Başkan Yardımcısı: Muharrem Halil İbrahim
Genel Sekreter: Ayfer Feyzullah
Kasadar: Erdinç Hüseyin
Üye: Hüseyin Esat
Üye: Mustafa Mustafa Tevfik
Üye: Latif Latif

Oylama sonrası Sinan Ahmet yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Tütün Kooperatifi başkanı olarak, yeniden tüm tütün üreticilerine yeni bir çalışma ve yönetim şekli getirmeyi hedeflemekteyiz. Bundan sonraki süreçte tütün üreticilerinin yaşamış ve karşı karşıysa kalmış oldukları ekonomik sıkıntıların ve zorlukların hızlı çözümü noktasında görevimize başlayacağız. Bu görevin zorluklarının bilincindeyiz, zorlukların hızlı ve derhal aşılabilmesi için elimizde gelen tüm gayreti sonuna kadar vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Değerli tütün kooperatifi üyeleri ve tütün üreticileri, bugünden itibaren çalışmalarımıza başlayarak, tütüncülerin emeklerinin ve alın terinin karşılığını en iyi bir şekilde alması için mücadelemize kararlı bir şekilde başlayacağız."

Haberler


Eski tip kimliklerle yurt dışı seyahati sona erdi

14. GAT Gençlik Festivali’nde Gümülcine tek yürek oldu

Seçek’te 672 yıllık gelenek coşkuyla yaşatıldı

Atina yakınlarında yangın söndürme çalışmaları sırasında iki helikopter çarpıştı

Refika Habipoğlu son yolculuğuna uğurlandı

73 orman yangınıyla mücadele sürüyor

Geleneksel Şahin Vakfı Kermesi başladı

Rodop ilinde yangın riski en yüksek seviyede

GAT Festivali 2 Ağustos’ta

AB ülkelerinde bu yıl orman yangınlarında kayıp 435 bin hektarı buldu

Irmak Arıcı’nın yerine Güliz Ayla sahne alacak

Elektronik fatura 1 Ekim’den itibaren tüm işletmeler için zorunlu olacak