Anasayfa

24-01-2022
ABTTF mescide yapılan saldırıyı kınadı
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Atina'da mescide yapılan saldırıyı kınadı. Açıklamada, "Müslüman toplumunu hedef alan bu saldırı toplumsal barış ve huzura yönelik açık bir tehdit içermektedir." ifadelerine yer verildi.
24 Ocak 2022 Pazartesi

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Atina'da mescide yapılan saldırıyı kınadı. Açıklamada, "Müslüman toplumunu hedef alan bu saldırı toplumsal barış ve huzura yönelik açık bir tehdit içermektedir." ifadelerine yer verildi.

ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "ABTTF olarak Atina'da mescide yapılan terörist saldırısını şiddetle kınarız. Atina'da yaklaşık 500 bin nüfusa sahip Müslüman toplumunu hedef alan bu saldırı toplumsal barış ve huzura yönelik açık bir tehdit içermektedir. Kolluk kuvvetlerine ve yargıya duyulan güven toplumsal dayanışma ve bir arada yaşam için elzemdir. Ülkemiz makamları büyük bir titizlikle soruşturmayı yürütmeli, failleri tespit ederek yargı hak ettikleri şekilde cezalandırmalıdır. Bu ülkemizden açık talebimizdir!"

Haberler


Filenin Sultanları ŞAMPİYON!

Olimpos Dağı UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girdi

Yunan - Türk İş Derneğinde yeni yönetim göreve başladı

Türkiye’den gelen heyet Batı Trakya Türk Azınlığı temsilcileriyle görüştü

Siber saldırı nedeniyle yayınlarımıza ara vermek zorunda kaldık

Dr. Sadık Ahmet, ölümünün 31. yıl dönümünde kabri başında anıldı

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Dr. Sadık Ahmet’i andı

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dr. Sadık Ahmet mesajı

TİKA Başkanı Abdullah Eren’den Dr. Sadık Ahmet’i anma mesajı

Gümülcineli Eslem Mehmet, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini birincilikle tamamladı

Gümülcine Belediyesinde yangın sezonu hazırlıkları değerlendirildi

Bekirli şampiyon oldu, Çepelli Kartalları çocuklar kategorisinde kupayı kazandı