Anasayfa

24-01-2022
'Tek kullanımlık plastiklere son'
Gümülcine Belediyesi, Followgreen programı kapsamında tek kullanımlık plastikler konusunda halkı duyarlı olmaya davet ediyor.
24 Ocak 2022 Pazartesi

Gümülcine Belediyesi, vatandaşları plastiklerin çevre üzerindeki etkilerini görmelerinin yanı sıra kısa süre önce yürürlüğe giren L.4736/2020 kanunun uygulanmasıyla ilgili bilgi sahibi olmaya davet ediyor.

"TEK KULLANIMLIK PLASTİKLERE SON"
Followgreen programı, her 10 günde bir yeni bir "Yeşil Görev"le vatandaşlara geri dönüşüm konularında eğitim, farkındalık ve hediyeler kazandırmaya devam ediyor.

Ödül puanlarını toplamak ve hediye çekilişine katılmak için vatandaşların "Yeşil Görev"in tüm adımlarını başarıyla tamamlaması gerekiyor. "Yeşil Görev" ve verilecek ödül ile ilgili olarak ayrıntılı bilgiye "https://www.followgreen.gr/komotini/Mission/Single/3122" adresinden ulaşılabilir.

Haberler


DEB Partisinden çiftçi eylemine destek

Batı Trakya’dan Türkiye’ye Göç Konferansı İstanbul’da

PULS füze sistemleri meclis gündeminde: Meriç ve adalara konuşlandırılacak

Yerel yöneticilerden çiftçi eylemine destek

Yağmur ve fırtına geliyor

Miçotakis: “Aşırı protesto eylemleri çözüm getirmez”

Eyalet, engelli merkezlerinin bütçesini artırdı

Gümülcine’de çiftçilerden gece traktörlü protesto

Almanya Avrupa’nın “en güçlü konvansiyonel ordusu” için harekete geçti

Çiftçiler Bahçeköy (Kipi) Sınır Kapısını TIR’lara kapadı

Özgür Ferhat: “Çiftçinin yanındayız, bu mücadelenin destekçisiyiz”

AADE’den yurt dışına taşınanlara vergi uyarısı