Anasayfa

24-01-2022
İskeçe ve Şapçı belediyelerinde okullar tatil edildi
İskeçe ve Şapçı belediye sınırları içindeki okullar olumsuz hava koşulları sebebiyle yarın (25 Ocak Salı) kapalı olacak.
24 Ocak 2022 Pazartesi

İskeçe Belediyesi, yarın (25 Ocak Salı) bölgede beklenen şiddetli soğuk ve don sebebiyle ilk ve orta dereceli okulların tatil edilmesine karar verdi.

İskeçe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yarın özellikle sabah saatlerinde hava sıcaklığının -5 ila -8 derece arasında olması beklendiğinden okulların bir günlüğüne tatil edilmesi kararı alındığı belirtildi.

İskeçe Belediye Başkanı Manolis Çepelis'in aldığı karar çerçevesinde İskeçe Belediyesi sınırlarında bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerin kapalı olacağı bildirildi.

Açıklamada öğrencilerin sağlığının her şeyden önemli olduğu bu sebeple söz konusu kararın alındığı vurgulandı.

SAPÇI - MARONYA BELEDİYESİNDE DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Rodop iline bağlı Şapçı - Maronya Belediyesi de kuvvetli soğuk ve buzlanma sebebiyle belediye sınırları içindeki tüm okulların 25 Ocak Salı günü (yarın) kapalı olacağını açıkladı.

Haberler


DEB Partisinden çiftçi eylemine destek

Batı Trakya’dan Türkiye’ye Göç Konferansı İstanbul’da

PULS füze sistemleri meclis gündeminde: Meriç ve adalara konuşlandırılacak

Yerel yöneticilerden çiftçi eylemine destek

Yağmur ve fırtına geliyor

Miçotakis: “Aşırı protesto eylemleri çözüm getirmez”

Eyalet, engelli merkezlerinin bütçesini artırdı

Gümülcine’de çiftçilerden gece traktörlü protesto

Almanya Avrupa’nın “en güçlü konvansiyonel ordusu” için harekete geçti

Çiftçiler Bahçeköy (Kipi) Sınır Kapısını TIR’lara kapadı

Özgür Ferhat: “Çiftçinin yanındayız, bu mücadelenin destekçisiyiz”

AADE’den yurt dışına taşınanlara vergi uyarısı