Anasayfa

27-01-2022
Önlemler gevşetiliyor
Lokanta, kafe ve eğlence merkezlerindeki müzik yasağı kaldırılıyor.
27 Ocak 2022 Perşembe

Sağlık Bakanı Thanos Plevris, yürürlükte olan bazı önlemlerin gevşetileceğini açıkladı. Plevris, 31 Ocak Pazartesi saat 06.00 itibarıyla kafe, lokanta ve eğlence merkezlerinde uygulanan müzik yasağının kaldırılacağını, çalışma saatlerinin de serbest bırakılacağını söyledi.

Spor sahalarına en fazla yüzde 10 kapasiteyle seyirci alınması önleminin şimdilik devam edeceğini belirten Plevris, bu konunun önümüzdeki hafta bilim kurulunun yapacağı toplantıda tekrar ele alınacağını açıkladı.

Ülkede son günlerde etkili olan kötü hava koşulları sebebiyle birçok vatandaşın aşı yaptıramadığını da hatırlatan Plevris, hatırlatma dozu yaptırmadığı için aşı sertifikaları 31 Ocak Pazartesi günü bitecek olan vatandaşlara 7 Şubat Pazartesi gününe kadar ek süre verildiğini açıkladı. Söz konusu tarihe kadar ikinci doz aşının üzerinden 7 ay geçmiş olan vatandaşların üçüncü dozu yaptırmamaları halinde sertifikaları iptal edilecek.

Haberler


Mustafçova Eski Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin’in annesi vefat etti

Zeybek’ten İskeçe’de hava kirliliği için acil önlem çağrısı

DEB Partisi’nden müftülük meselesine dikkat çeken video

Akaryakıt destekleri 15 Kasım’a kadar uzatıldı

Atina’daki Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda dostluk ve iş birliği mesajı

Bir haftada 4 yeni Batı Nil virüsü vakası

Yeni yağışlı hava dalgası geliyor

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu

Araç sahiplerine elektronik denetim ve ceza uygulaması

6. Balkan Düşünce Kuruluşları Toplantısı Bulgaristan’da yapılıyor

İsrail Büyükelçiliği bağış için İskeçe’deki bir okulu seçti

Batı Trakyalı Serhat Devecioğlu, İş Yatırım’ın yeni genel müdürü oluyor