Anasayfa

29-01-2022
Türkiye Savunma Bakanlığı'ndan 29 Ocak paylaşımı
Batı Trakya Türk Azınlığı'nın hak arama mücadelesinde dönüm noktası olarak kabul edilen "29 Ocak Toplumsal Dayanışma ve Milli Direniş Günü" nedeniyle anavatan Türkiye'de çok sayıda kurum, kuruluş ve siyasetçi paylaşımda bulundu.
29 Ocak 2022 Cumartesi

Batı Trakya Türk Azınlığı'nın hak arama mücadelesinde dönüm noktası olarak kabul edilen "29 Ocak Toplumsal Dayanışma ve Milli Direniş Günü" nedeniyle anavatan Türkiye'de çok sayıda kurum, kuruluş ve siyasetçi paylaşımda bulundu.

29 Ocak paylaşımı yapan kurumlardan biri de Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı oldu. Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Millî kimliğini tüm dünyaya haykıran, ayrımcılığa karşı hak ve hukukunu korumak için mücadele eden Batı Trakya Türkü'nün 29 Ocak Millî Direniş ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, mücadelenin öncü ismi Dr. Sadık Ahmet'i rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz."

Haberler


Avramopulos’un dokunulmazlığı kaldırıldı

Akaryakıt fiyatları yükseliyor: Kurşunsuz benzin 2,17 euro!

BTAYTD Yaz Genel Kurulu 26 Eylül’de yapılacak

Ferhat: Yangın mağduru üretici ELGA borcu nedeniyle tazminatsız kalmamalı

AB’de çocukların sosyal medya kullanımına yaş sınırı geliyor

Batı Trakya Türk Azınlığının dini özerkliği BM gündeminde

Yunanistan’da 10 kişiden 6’sı faturalarını borçlanarak ödüyor

Tarım yatırımlarına 26,4 milyon euroluk destek: Başvurular ekimde başlıyor

Mazonakis’in ölümüyle suçlanan iki doktor Koridallos Cezaevine gönderildi

Öğrenciler ve memurlar anayasa değişikliğini protesto etti

İsrail’den satın alınacak ’Aşil Kalkanı’ hakkında kaynak kodu tartışmaları sürüyor

Rodop ve Meriç’te yaşlıları hedef alan 7 dolandırıcılık olayı aydınlatıldı