Anasayfa

29-01-2022
Türkiye Savunma Bakanlığı'ndan 29 Ocak paylaşımı
Batı Trakya Türk Azınlığı'nın hak arama mücadelesinde dönüm noktası olarak kabul edilen "29 Ocak Toplumsal Dayanışma ve Milli Direniş Günü" nedeniyle anavatan Türkiye'de çok sayıda kurum, kuruluş ve siyasetçi paylaşımda bulundu.
29 Ocak 2022 Cumartesi

Batı Trakya Türk Azınlığı'nın hak arama mücadelesinde dönüm noktası olarak kabul edilen "29 Ocak Toplumsal Dayanışma ve Milli Direniş Günü" nedeniyle anavatan Türkiye'de çok sayıda kurum, kuruluş ve siyasetçi paylaşımda bulundu.

29 Ocak paylaşımı yapan kurumlardan biri de Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı oldu. Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Millî kimliğini tüm dünyaya haykıran, ayrımcılığa karşı hak ve hukukunu korumak için mücadele eden Batı Trakya Türkü'nün 29 Ocak Millî Direniş ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, mücadelenin öncü ismi Dr. Sadık Ahmet'i rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz."

Haberler


DMT kültür evi 2026 programını açıkladı

Yunanistan’ın eski Prensesi İrini son yolculuğuna uğurlandı

Rodop ilinde soğuk rekoru: Termometre -13,4 dereceyi gösterdi

İskeçe Müftülüğünün “Evliliğe İlk Adım” projesi devam ediyor

Hüseyin Zeybek’ten dört bakanlığa soru önergesi

İsrail Savunma Bakanı Katz Yunanistan’a geliyor

Trump’tan “Nobel” mektubu

Demircik köyünde yol tepkisi

Demircik – Bulgaristan yolu yarın trafiğe açılıyor

Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”

Hastanelerde grip yoğunluğu

Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik