Anasayfa

29-01-2022
İTB Gençlik Kolunun düzenlediği fotoğraf yarışması sonuçlandı
İskeçe Türk Birliği (İTB) Gençlik Kolu tarafından düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçlandı.
29 Ocak 2022 Cumartesi



İskeçe Türk Birliği (İTB) Gençlik Kolu tarafından düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçlandı.

12 - 18 yaş arasındaki gençlerin katıldığı yarışmanın ödül töreni 28 Ocak Cuma günü İTB lokalinde yapıldı. Etkinlik sırasında yarışmaya katılan toplam 68 fotoğraf da sinevizyonda gösterildi. Sinevizyon gösterisinde ayrıca 29 Ocak Toplumsal Dayanışma ve Milli Direniş Günü’yle ilgili fotoğraflar da yer aldı.

Etkinlik, İTB Gençlik Kolu Sorumlusu Önder Şabanoğlu’nun yarışmayla ilgili bilgi vermesiyle başladı. Gençlik Kolu Başkanı Gökhan Uzun da yaptığı konuşmada yarışmaya katılanları tebrik etti. Uzun, İTB Gençlik Kolu olarak faaliyetlerine bundan sonra da devam edeceklerini belirterek, her zaman kendilerini destekleyen İTB yönetimine teşekkür etti.

İTB Başkanı Ozan Ahmetoğlu da Gençlik Kolu ile yarışmaya katılan gençleri tebrik ederek başladığı konuşmasında, faal ve aktif bir gençlik kolunun olmasının önemini vurguladı. Yarışmada jüri heyetinde yer alan kişilere de teşekkür eden İTB Başkanı, "İskeçe Türk Birliği olarak kültürel zenginliğimize katkı sağlayan faaliyet ve çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu anlamda gençlerimizi tebrik ediyor bundan sonra yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum." diye konuştu.

İTB yöneticileri ile yarışmanın jüri heyetinde yer alanlar da yaptıkları konuşmalarda gençleri tebrik etti.

İTB Gençlik Kolu Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren gençler şöyle:

Birincilik Ödülü: Hüseyin Saitoğlu

İkincilik Ödülü: Hüseyin Petlo

Üçüncülük Ödülü: Fatma Karahalil

Jüri Özel Ödülü: Batın İmam

Yarışmada birinci gelen yarışmacıya dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet, üçüncüye kablosuz kulaklık, jüri özel ödülünü kazanan yarışmacıya da akıllı saat hediye edildi.

Fotoğraf yarışmasına katılan tüm gençlere ise kalem seti hediye edildi. Jüri heyetinde yer alanlara İTB Yönetimi ile Gençlik Kolu tarafından teşekkür belgesi verildi.

Haberler


Gökçepınar’da Ramazan bereketi, soydaşlar iftar sofrasında buluştu

Bülent Kamiloğlu’ndan Spartakos tartışmasına ilişkin açıklama

DEB Partisi: ‘Spartakos’un talebi toplumsal barışa ve huzura yönelik saldırıdır’

Danışma Kurulu Spartakos’un taleplerine tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Batı Trakya’yı ziyaret etti

Kültür Bakanlığı Yanya’daki Aslan Paşa Camiinin restorasyonunu üstleniyor

Bu ne perhiz, bu ne Lozan yorumu?

Kimliğe müdahale ve kültürel dayatma - iki olayın düşündürdükleri