Anasayfa

31-01-2022
Yağmur, kar ve fırtına geliyor
Ülke yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor.
31 Ocak 2022 Pazartesi

Meteoroloji Müdürlüğü ülkenin yarın (1 Şubat Salı) itibarıyla yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceğini açıkladı. Yapılan açıklamada, yarın sabah saatlerinden itibaren kuzey bölgelerden başlayarak ülkenin geneline yayılacak yağışlı bir sistemin etkili olacağı belirtildi. Yağışların salı günü yer yer kuvvetli yağmur, yüksek kesimlerde ise kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Salı akşamından itibaren etkili olmaya başlayacak soğuk hava ile birlikte gece saatlerinde kar yağışlarının alçak kesimlerde de görülmesi bekleniyor. Soğuk ve yağışlı hava koşulları, 2 Şubat Çarşamba günü de etkili olacak.

Batı Trakya'da salı öğle saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde kar yağışı beklenirken, gece hava sıcaklığının düşmesi ile birlikte alçak kesimlerde de kar yağışı görülecek. Çarşamba günü havanın daha da soğuması ve akşam saatlerine kadar kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Bu arada yağışların yanı sıra başta Ege Denizi olmak üzere ülke genelinde kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili olacak.

Haberler


Gökçepınar’da Ramazan bereketi, soydaşlar iftar sofrasında buluştu

Bülent Kamiloğlu’ndan Spartakos tartışmasına ilişkin açıklama

DEB Partisi: ‘Spartakos’un talebi toplumsal barışa ve huzura yönelik saldırıdır’

Danışma Kurulu Spartakos’un taleplerine tepki gösterdi

Mucize Tiyatrosu “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyununu sahneleyecek

Yunanistan, Batı Trakya’dan Bulgaristan’a hava savunma desteği sağlayabilir

Dışişleri Bakanı Yerapetritis: “Suda Üssü tehdit altında değil”

Spartakos, Gümülcine Hastanesinde Türkçenin ve başörtüsünün yasaklanmasını istiyor!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş Batı Trakya’yı ziyaret etti

Kültür Bakanlığı Yanya’daki Aslan Paşa Camiinin restorasyonunu üstleniyor

Bu ne perhiz, bu ne Lozan yorumu?

Kimliğe müdahale ve kültürel dayatma - iki olayın düşündürdükleri