Anasayfa

01-02-2022
Batı Trakya'da aşılarda son durum
Her iki dozu yaptırıp aşılarını tamamlayanların sayısı 231.656'ya ulaştı.
1 Şubat 2022 Salı

Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, Batı Trakya'da en çok Kovid -19 aşısı yapılan il Evros oldu. Evros'u sırasıyla Rodop ve İskeçe illeri izliyor.

Evros ilinde toplam 237.333 doz aşı yapıldı. 91.539 kişi ikinci dozu da yaptırarak aşılarını tamamladı. Üçüncü dozu yaptıranların sayısı ise 59.298 oldu.

Rodop ilinde ise toplam doz sayısı 178.060 olarak açıklandı. İkinci dozu da yaptıranların sayısı ise 71.520'ye ulaştı. Rodop ilinde 39.885 kişi üçüncü doz aşısını da oldu.

İskeçe ilinde 173.916 doz aşı yapıldı. 68.597 kişi iki doz aşısını tamamladı. İskeçe'de üçüncü doz aşı yaptıranların sayısı ise 38.763 oldu.

Böylece dün (31 Ocak Pazartesi) itibarıyla Batı Trakya'da toplam 589.309 doz aşı yapılmış oldu. Her iki dozu yaptırıp aşılarını tamamlayanların sayısı ise 231.656'ya ulaştı. Üçüncü dozu yaptıran kişi sayısı ise 137.946 olarak açıklandı.

Haberler


Atina’daki Filistin Temsilcisi Yunanistan’a Filistin devletini tanıma çağrısı yaptı

Doğu Makedonya – Trakya Eyaleti bölge ürünlerini dünya pazarına sunmak istiyor

Seçmenin önceliği günlük yaşamın iyileştirilmesi

Batı Trakyalı doktorun başkanlığındaki ekipten gururlandıran başarı

Yassıköy Belediyesi, filosuna üç yeni aracı daha kattı  

Gümülcine Belediyesi Brüksel’de “Herkes İçin Şehir” projesini tanıttı

Avrupa, 2030’a kadar savunmada öz yeterlilik hedefi koydu

Topsidis, Brüksel’de AP milletvekilleriyle buluştu

Selanik’teki Atatürk Evinde restorasyonda sona yaklaşıldı

Hüseyin Zeybek: “İşcilerin inasanca yaşama hakkı ellerinden alınıyor”

Stamatis Sakellion’dan dikkat çeken makale: “Batı Trakya’daki kimlik meselesi artık kapanmalıdır”

Naim Süleymanoğlu’nun doğduğu ev müze olarak açılıyor