Anasayfa

01-02-2022
Batı Trakya'da aşılarda son durum
Her iki dozu yaptırıp aşılarını tamamlayanların sayısı 231.656'ya ulaştı.
1 Şubat 2022 Salı

Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, Batı Trakya'da en çok Kovid -19 aşısı yapılan il Evros oldu. Evros'u sırasıyla Rodop ve İskeçe illeri izliyor.

Evros ilinde toplam 237.333 doz aşı yapıldı. 91.539 kişi ikinci dozu da yaptırarak aşılarını tamamladı. Üçüncü dozu yaptıranların sayısı ise 59.298 oldu.

Rodop ilinde ise toplam doz sayısı 178.060 olarak açıklandı. İkinci dozu da yaptıranların sayısı ise 71.520'ye ulaştı. Rodop ilinde 39.885 kişi üçüncü doz aşısını da oldu.

İskeçe ilinde 173.916 doz aşı yapıldı. 68.597 kişi iki doz aşısını tamamladı. İskeçe'de üçüncü doz aşı yaptıranların sayısı ise 38.763 oldu.

Böylece dün (31 Ocak Pazartesi) itibarıyla Batı Trakya'da toplam 589.309 doz aşı yapılmış oldu. Her iki dozu yaptırıp aşılarını tamamlayanların sayısı ise 231.656'ya ulaştı. Üçüncü dozu yaptıran kişi sayısı ise 137.946 olarak açıklandı.

Haberler


Mustafçova Eski Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin’in annesi vefat etti

Zeybek’ten İskeçe’de hava kirliliği için acil önlem çağrısı

DEB Partisi’nden müftülük meselesine dikkat çeken video

Akaryakıt destekleri 15 Kasım’a kadar uzatıldı

Atina’daki Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda dostluk ve iş birliği mesajı

Bir haftada 4 yeni Batı Nil virüsü vakası

Yeni yağışlı hava dalgası geliyor

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu

Araç sahiplerine elektronik denetim ve ceza uygulaması

6. Balkan Düşünce Kuruluşları Toplantısı Bulgaristan’da yapılıyor

İsrail Büyükelçiliği bağış için İskeçe’deki bir okulu seçti

Batı Trakyalı Serhat Devecioğlu, İş Yatırım’ın yeni genel müdürü oluyor