Anasayfa

05-02-2022
'2021 yılının tarım zararları 10 Şubat'ta ödenecek'
Milletvekili İlhan Ahmet ELGA Genel Müdürlüğü ile görüşme gerçekleştirdi.
5 Şubat 2022 Cumartesi

Rodop KİNAL Milletvekili İlhan Ahmet, ELGA Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmenin ardından, Rodop ilinde 2021 yılında gerçekleşmiş tarım zararlarıyla ilgili tazminatların hak sahiplerine 10 Şubat Perşembe günü ödeneceğini açıkladı.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İlhan Ahmet şu ifadeleri kullandı: "Bu sabah ELGA Genel Müdürlüğü ile yaptığım temas sonucunda, milletvekili olarak takipçisi olduğum 2021 yılında Rodop ilinde, vuku bulmuş olmuş tüm tarım zararlarının 10 Şubat Perşembe günü ödemeleri gerçekleşecektir.

Yapılacak olan bu ödemeden sadece Karacalköy'deki çiftçilerimiz 10 Şubat ödeme tarihinden geçici olarak istisna edilecek olup, Karacalköy'deki çiftçilerimize ödenecek olan toplam 360.000 evro miktarındaki zarar ise Şubat ayı sonu ödenecektir .

Halkımızın her alanda mahrum kalmaması ve alın terine sahip çıkmak için yetki ve sorumluluk bilinci ile ciddi şekilde çalışmaya devam edeceğiz ."

Haberler


Kültür Bakanı Mendoni İmaret’in halka açılacağını duyurdu

Selanik-Milano seferine bomba ihbarı

Kozlukebir Belediyesi’nden kantar kurulması için Tütün Üreticileri Kooperatifine arazi tahsisi

İskeçe’de “Ergenlik: Çatışmadan İletişime” söyleşisi düzenlendi

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu getirildi

Gümülcine Müftülüğünden sahte video uyarısı: Hukuki süreç başlatıldı

Pamuk üreticisi artan maliyetler ve düşük fiyatlar arasında sıkıştı

F-16 savaş uçakları 5 Kasım’da Gümülcine semalarında olacak

ABD’nin ilk Müslüman senatörü Abdul el-Sayed zaferini ilan etti

İTB 100. yıl hazırlıklarını eski başkanlarla değerlendirdi

ABD ara seçimlerinde Demokratlar Kongrenin iki kanadında da çoğunluğu aldı

Velilerden İsrail’in İskeçe’deki okula ekipman bağışlamasına tepki