Anasayfa

17-02-2022
Kovid-19 ve grip için tek aşı
ABD’li ilaç şirketi Moderna, grip ve Kovid-19 aşılarını tek dozda birleştiren yeni aşının gelecek yıl ağustos ayına kadar hazır olacağını açıkladı.
17 Şubat 2022 Perşembe

ABD’li ilaç şirketi Moderna, grip ve Kovid-19 aşılarını tek dozda birleştiren yeni aşının gelecek yıl ağustos ayına kadar hazır olacağını açıkladı.

Moderna'nın CEO'su Stéphane Bancel, 2023 yılının ağustos ayında hazır olacak aşının bugünkü grip aşısı ile aynı fiyata satılacağını belirtti.

Omikron varyantına karşı etkili olan yeni Kovid-19 aşısının ise önümüzdeki 6 ay içinde hazır olacağını bildiren Bancel, varyant ile ilgili klinik çalışmaların devam ettiğini, tamamen yeni bir aşı mı yoksa mevcut aşının bir doz daha yapılması mı gerekeceğinin araştırmalar sonucunda belli olacağını vurguladı.

Haberler


Atina’daki Filistin Temsilcisi Yunanistan’a Filistin devletini tanıma çağrısı yaptı

Doğu Makedonya – Trakya Eyaleti bölge ürünlerini dünya pazarına sunmak istiyor

Seçmenin önceliği günlük yaşamın iyileştirilmesi

Batı Trakyalı doktorun başkanlığındaki ekipten gururlandıran başarı

Yassıköy Belediyesi, filosuna üç yeni aracı daha kattı  

Gümülcine Belediyesi Brüksel’de “Herkes İçin Şehir” projesini tanıttı

Avrupa, 2030’a kadar savunmada öz yeterlilik hedefi koydu

Topsidis, Brüksel’de AP milletvekilleriyle buluştu

Selanik’teki Atatürk Evinde restorasyonda sona yaklaşıldı

Hüseyin Zeybek: “İşcilerin inasanca yaşama hakkı ellerinden alınıyor”

Stamatis Sakellion’dan dikkat çeken makale: “Batı Trakya’daki kimlik meselesi artık kapanmalıdır”

Naim Süleymanoğlu’nun doğduğu ev müze olarak açılıyor