Anasayfa

23-02-2022
Erdem Hüseyin: 'Bu davranış bir azınlık belediye başkanına yakışmadı'
Kozlukebir Belediyesi Ana Muhalefet Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Erdem Hüseyin, belediyeyle ilgili haber yaptıktan sonra gazeteci Özcan Aliosman'ı ağır bir şekilde eleştirdiği ve hakaret ettiği gerekçesiyle Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet'i kınadı.
23 Şubat 2022 Çarşamba


Kozlukebir Belediyesi Ana Muhalefet Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Erdem Hüseyin, belediyeyle ilgili haber yaptıktan sonra gazeteci Özcan Aliosman'ı ağır bir şekilde eleştirdiği ve hakaret ettiği gerekçesiyle Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet'i kınadı. Erdem Hüseyin, Kozlukebir Belediyesinin avlusundaki zirai ilaç ambalaj atıklarıyla ilgili haberden sonra belediye başkanı Rıdvan Ahmet'in gazeteci Özcan Aliosman aleyhine ağıza alınmayacak sözler sarf ettiğini belirterek, bunun bir azınlık belediye başkanına yakışmadığını vurguladı.

Konuyla ilgili olarak Kozlukebir Belediyesi Ana Muhalefet Başkanı Erdem Hüseyin tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Dün meclis üyemiz Sinan Hasan arkadaşımızın Sirkeliέ„deki Kozlukebir Belediyesinin avlusundaki zirai ilaç ambalaj atıkları rezaletini dile getirmek için çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşması sonucunda, bunu kendi gazetesi olan <<ÜLKÜ GAZETESİ>>'inde haber yapan gazeteci arkadaşımız Özcan Aliosmanέ„a ağıza alınmayacak hakaret ve küfürler eden Belediye Başkanı Rıdvan Ahmetέ„i esefle kınıyoruz. Başkan yaptığı bu davranışla bir kez daha kendi karakterini ortaya koymuştur.

Hiçbir zaman unutmamak gerekir ki burada azınlığımızda bir avuç insanız ve hergün birbirimizin yüzüne bakıyoruz, onun için basın mensuplarımıza karşı yapılan bu tür terbiyesizlikler sadece ve sadece azınlığımızı bölmeye yarar. Başkan bir an önce bu rezalete son vermek yerine utanmadan herkes tarafından çok sevilen, takdir edilen, namuslu ve dürüst bir insan olarak tanınan gazeteci arkadaşımız Özcan Aliosmanέ„a hakaret ve küfür etmeyi tercih ediyor.

Başkanın yaptığı bu davranış maalesef bir Azınlık Belediye Başkanına yakışmıyor ve bu şekilde tüm azınlığımıza zarar veriyor. Bu zirai ilaç ambalaj atıklarının etrafında çocuklarımız dolaşıyor ve 20-30 metre yan tarafında da halkımıza gıda yardımı yapılan merkez bulunuyor. Dolayısıyla derhal bu rezaletin Cuma gününe kadar sonlandırılmasını talep ediyoruz, yoksa gerekeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Haberler


Atina’daki Filistin Temsilcisi Yunanistan’a Filistin devletini tanıma çağrısı yaptı

Doğu Makedonya – Trakya Eyaleti bölge ürünlerini dünya pazarına sunmak istiyor

Seçmenin önceliği günlük yaşamın iyileştirilmesi

Batı Trakyalı doktorun başkanlığındaki ekipten gururlandıran başarı

Yassıköy Belediyesi, filosuna üç yeni aracı daha kattı  

Gümülcine Belediyesi Brüksel’de “Herkes İçin Şehir” projesini tanıttı

Avrupa, 2030’a kadar savunmada öz yeterlilik hedefi koydu

Topsidis, Brüksel’de AP milletvekilleriyle buluştu

Selanik’teki Atatürk Evinde restorasyonda sona yaklaşıldı

Hüseyin Zeybek: “İşcilerin inasanca yaşama hakkı ellerinden alınıyor”

Stamatis Sakellion’dan dikkat çeken makale: “Batı Trakya’daki kimlik meselesi artık kapanmalıdır”

Naim Süleymanoğlu’nun doğduğu ev müze olarak açılıyor