Anasayfa

02-03-2022
Atina'da Ukrayna’ya destek gösterisi
Başkent Atina’da parlamento binasının da bulunduğu Sintagma Meydanı’nda Ukrayna’ya destek gösterisi düzenlendi.
2 Mart 2022 Çarşamba



Başkent Atina’da parlamento binasının da bulunduğu Sintagma Meydanı’nda Ukrayna’ya destek gösterisi düzenlendi.

Atina’da yaşayan Ukraynalıların çağrısıyla düzenlenen gösteride eylemciler, "Savaşı durdurun", "Katil Putin", "Savaş ancak beceriksizlerin işidir" yazılı pankartlar taşıdı.

Protestonun organizatörlerinden Yulia burada yaptığı konuşmada, tüm Avrupa’nın birlik olup Rusya’ya bir ders vermesi gerektiğini belirterek, Yunanistan halkını Ukrayna ile dayanışmaya çağırdı.

Sebebi ne olursa olsun savaşların sadece bir felaket doğurduğunu vurgulayan Yulia, "İnsanlık tarihinde yaşanan bütün savaşların bedelini suçsuz oldukları halde halk ödemiştir. Bunun kimseye faydası yok. Bu savaşın durdurulması gerek." diye konuştu.

Haberler


Yahyabeyli köyü’nde dere yatakları temizleniyor

BTTÖB başkanından eğitim yılı sonu mesajı

Kızılağaç köyüne süt üreticileri için üç fazlı elektrik

‘İskeçe Vergi Dairesi kapatılmamalı’

Selanik’te bebeği gece boyunca balkonda bırakan ebeveynler gözaltına alındı

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencilerine yaz tatilinde spor ve kültür etkinlikleri

AOX Baharidis’le yollarını ayırdı

Koyunköy ve Para Mahallesi’ndeki hatim etkinikliklerine yoğun katılım

“Hükümetin beceriksizliğinin bedelini bölge halkı ödüyor”

Yorgos Çipras SİRİZA’dan istifa etti

İTB’nin ‘Geleneksel Kültür Sanat Şenliği’ yoğun katlımla gerçekleşti

Geleneksel Kır Koşusu 35 yaşında