Anasayfa

03-03-2022
Selanik'te şok eden olay!
Eski sevgilisini vurdu, hemen ardından intihar etti.
3 Mart 2022 Perşembe

Selanik'te Leondis Vorrias isimli boksör, 41 yaşında olduğu belirtilen eski sevgilisini çalıştığı lokantada silahla vurarak öldürdü ve ardından kendisi de intihar etti.

Kapatılan Altın Şafak Partisi ile yakınlığı olduğu belirtilen boksörün, kendisinden ayrılan eski sevgilisini ve bir çocuğunu silahı ile vurduğu belirtildi. Kadın silahlı saldırı sonucu hayatını kaybederken, çocuğun yaralandığı bildirildi.

Dövüş sanatları şampiyonu olan boksör Leontis Vorrias, eski sevgilisinin çalıştığı restoranı basarak Viki isimli kadını iki çocuğunun yanında vurdu ve daha sonra aynı silah ile intihar etti.


Karın bölgesinden ağır yaralanan kadın, Selanik'teki Papageorgiu Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, kadının tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ifade edildi.

Yaralanan genç kızın da hastanede tedavi altına alındığı aktarıldı. Olay, ülke medyasında büyük yankı uyandırdı.

Haberler


Filenin Sultanları ŞAMPİYON!

Olimpos Dağı UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girdi

Yunan - Türk İş Derneğinde yeni yönetim göreve başladı

Türkiye’den gelen heyet Batı Trakya Türk Azınlığı temsilcileriyle görüştü

Siber saldırı nedeniyle yayınlarımıza ara vermek zorunda kaldık

Dr. Sadık Ahmet, ölümünün 31. yıl dönümünde kabri başında anıldı

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Dr. Sadık Ahmet’i andı

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dr. Sadık Ahmet mesajı

TİKA Başkanı Abdullah Eren’den Dr. Sadık Ahmet’i anma mesajı

Gümülcineli Eslem Mehmet, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini birincilikle tamamladı

Gümülcine Belediyesinde yangın sezonu hazırlıkları değerlendirildi

Bekirli şampiyon oldu, Çepelli Kartalları çocuklar kategorisinde kupayı kazandı