Anasayfa

16-04-2022
Hacıgene'den ESPA eleştirisi
Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Meclis Üyesi İrfan Hacıgene, ESPA programlarının belediyeler arasında adaletli bir şekilde dağıtılmadığını söyledi.
16 Nisan 2022 Cumartesi

Eyalet meclisinin 13 Nisan Çarşamba günü çevrim içi oturumunda konuşan Hacıgene, Eyalet Başkanı Hristos Metios'u eleştirerek, özellikle İskeçe'deki belediyeler arasında ESPA programlarının eşit dağıtılmadığını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Bulustra (Avdira) Belediyesine 751 bin euroluk destek sağlandığını belirten Hacıgene'nin, "Bulustra Belediye Başkanı ile fotoğraf çektirerek reklamınızı yaptınız. Sayın Belediye Başkanının sizi talan edilen Horozlu mezarlığına götürdüğüne inanmıyorum." sözleri dikkat çekti. Konstantinos Miçotakis'in yıllar önce azınlık için açıkladığı "yasalar önünde eşitlik" politikasının uyulmadığını vurgulayan Hacıgene, İskeçe'deki diğer belediyelere de gereken desteğin verilmesi için daha fazla çaba gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Haberler


Nüfus 13 yılda yarım milyon azaldı

FUEN TAG Sözcüsü Habipoğlu’ndan Kosova’ya çalışma ziyareti

Reşit olmadığını beyan eden sığınmacılara kemik yaşı testi

İskeçe’de iki soygun olayı aydınlatıldı

SİRİZA ve Yeni Sol: Kadın cinayeti yasal tanıma kavuşmalı

SİRİZA’dan hükümete İsrail’e verilen desteği durdurma çağrısı

BM Özel Raportöründen, Plevris’in açıklamalarına tepki

Alantepe etkinlikleri başladı

Batı Nil virüsü nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti

Eski bakandan Çipras’a eleştiri

FUEN TAG Sözcüsü Habipoğlu’ndan Kuzey Makedonya ziyareti

Bahçeköy (Kipi) sınır kapısı modernizasyonu ekim ayında başlıyor