Anasayfa

27-10-2026
Fenerbahçe’de İsmail Kartal dönemi sona erdi
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal görevinden istifa etti. Kartal’ın istifası yönetim tarafından kabul edildi.
27 Ekim 2026 Salı

Fenerbahçe’de Galatasaray’a karşı alınan derbi mağlubiyetinin ardından teknik direktör İsmail Kartal ile yollar ayrıldı.
Tecrübeli teknik adam, Samandıra’da yapılan toplantının ardından yönetim kuruluna istifasını sundu. Sarı-lacivertli yönetim de Kartal’ın istifasını kabul etti ve Fenerbahçe’de 4. İsmail Kartal dönemi sona erdi.

1,5 AYDA İKİ KEZ İSTİFA ETTİ!
Fenerbahçe’de sezon başında göreve getirilen İsmail Kartal, 1,5 ay arayla 2 kez görevinden istifa etti. İsmail Kartal, ilk olarak 10 Eylül’de Roma ile oynanan Şampiyonlar Ligi mücadelesinin ardından istifa etmişti. Yönetimin de desteğiyle istifa kararından vazgeçen İsmail Kartal tekrar takımın başına dönmüştü.
Fenerbahçe son olarak derbi mücadelesinde Galatasaray’a 2-1 kaybedip zirvenin 6 puan gerisine düşerken, İsmail Kartal yeniden istifa etti.

18 MAÇTA 9 GALİBİYET
İsmail Kartal, 4 dönem çalıştırdığı Fenerbahçe’deki en başarısız periyodunu bu sezon yaşadı... 65 yaşındaki tecrübeli teknik adam, sarı-lacivertli kulüpteki 4. döneminde 18 resmi maça çıkarken, bu karşılaşmaların 9’unu kazanabildi. Söz konusu maçlarda 5 beraberlik alan Kartal’lı Fenerbahçe, 4 de mağlubiyet yaşadı.

1.78 PUAN ORTALAMASI
İsmail Kartal, Fenerbahçe’deki 4. döneminde 1.78 puan ortalaması yakalarken, böylece en kötü performansına imza attı. Kartal, sarı-lacivertlilerdeki ilk üç döneminde sırasıyla 2.17, 1.95 ve 2.40 puan ortalaması tutturmuştu.

2 DERBİYİ DE KAYBETTİ
Fenerbahçe bu sezon İsmail Kartal yönetiminde çıktığı iki derbiyi de kaybetti. Süper Lig’de bu sezon ilk olarak Beşiktaş’a Kadıköy’de 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, Galatasaray’a da deplasmanda yine aynı skorla yenildi.


Haberler


Fenerbahçe’de İsmail Kartal dönemi sona erdi

ABTTF Başkanı Habipoğlu: ’Söylem ile gerçekler arasında ciddi uçurum var’

Şiddetli yağışlar nedeniyle 9 bölgede ’kırmızı alarm’ ilan edildi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den müftü atamalarına tepki

Ferhat’tan çiftçilerin destek ödemeleri için girişim

Ergoterapist Naciye Çolak iş yerini açtı

Gümülcine Müftülüğünden gençlik buluşması

Öğrenci kermesleri maratonu başarıyla sona erdi

GTGB Yeni Nesil Kolu kahvaltıda buluştu

YTB Başkanı Turus’tan müftü atamalarına tepki

Yassıköy Belediyesinden Bulatköy’e KEP bürosu girişimi

BTTDD’den müftü atamalarına tepki: “Azınlığın iradesi tanınmalı”