Anasayfa

25-04-2022
Sakellaropulu Batı Trakya ziyaretini Stavrupoli'de tamamladı
Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu ailesinin köyü olan Stavrupoli ziyareti ile dört günlük Batı Trakya ziyaretini tamamladı.
25 Nisan 2022 Pazartesi



Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu ailesinin köyü olan Stavrupoli ziyareti ile dört günlük Batı Trakya ziyaretini tamamladı.

Sakellaropulu, Meriç (Evros) ve Rodop temaslarının ardından 23 Nisan Cumartesi günü İskeçe'de temaslarda bulundu. Sakellaropulu, Bulustra Belediyesinde bulunan Nea Kessani ve Mandra köylerini ziyaret etti. Belediye Başkanı Yorgos Çitiridis tarafından karşılanan Sakellaropulu, her iki köyde de halk ile sohbet etme imkanı buldu.

Daha sonra İskeçe şehir merkezine gelen Sakellaropulu eski şehri gezdi ve Paskalya sebebiyle halk ile bayramlaştı.

Sakellaropulu aynı günün gecesi Paskalya nedeniyle düzenlenen ayine katıldı.

Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu, 24 Nisan Pazar günü ilk olarak 4. Kolordu Komutanlığına bağlı Kayalar (Petrohori) kışlasını ziyaret etti. 4. Kolordu Komutanı Yannis Çioplas ve diğer ordu mensupları tarafından karşılanan Sakellaropulu, "Paskalya günü Trakya'da bulunmak ve askerlerimizi ziyaret etmek istedim. Ordumuz ülkemizin bağımsızlığını ve savunmasını koruyor. Onların bu çabaları sayesinde günümüz ve geleceğimize umutla bakabiliyoruz." ifadelerini kullandı.

Sakellaropulu son olarak ailesinin memleketi olan Stavrupoli'yi ziyaret etti. Cumhurbaşkanı, Stavrupoli ziyaretinin ardından Batı Trakya'dan ayrıldı.

Haberler


Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”

Hastanelerde grip yoğunluğu

Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik

Seçek Derneğinin 2026 mali kongresi yapıldı

Miçotakis: Erdoğan ile görüşme şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu