Anasayfa

26-04-2022
Eyalet Başkanı Hristos Metios iftar yemeği verdi
Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios, azınlık üyesi eyalet meclis üyeleri ve Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
26 Nisan 2022 Salı

Doğu Makedonya - Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios, azınlık üyesi eyalet meclis üyeleri ve Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Eyalet Başkanı Hristos Metios, 25 Nisan Pazartesi akşamı Eşekçili köyünde bir lokantada iftar yemeği verdi. Davetliler Eyalet Başkanı Hristos Metios tarafından karşılandı. İftara Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Multaza, Eyalet Danışmanları Ahmet İbram ve Cihan İmamoğlu ile diğer davetliler katıldı.

Haberler


Gümülcine’de “Bağımlılığın İzinde” konferansı düzenlendi

Libya’dan Girit’in güneyindeki ihale için Yunanistan’a tepki

Kikilias’dan Hürmüz Boğazı uyarısı

Müftüler Trampa ve Şerif, Edirne’de düzenlenen etkinlikte Batı Trakya Türklerini anlattı

İskeçe Türk Birliği, ‘Mehmet Hilmi Söyleşisi’ düzenliyor

AB Savcılık Ofisi, eski bakanlar Voridis ve Avgenakis’le ilgili yolsuzluk dosyasını parlamentoya gönderdi

Avrupa Parlamentosu’ndan Hukukun Üstünlüğü Raporu’na onay

TİKA Başkan Yardımcısı Çevik Gümülcine’de ziyaretlerde bulundu

İskeçelilerin ‘Börekçi Ahmet Abi’si hayata veda etti

Gümülcine eski başkonsoloslarından Kemal Gür vefat etti

Karamanlis: ‘Yunanistan, Türkiye karşısında esarete sürüklenebilir’

Kozlukebir Belediyesine 7 yeni sulama göleti