Anasayfa

26-04-2022
Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Gümülcine'de
Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun Batı Trakya ziyareti başladı. Bakan Kasapoğlu ve beraberindeki heyet Gümülcine'ye geldi.
26 Nisan 2022 Salı

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun Batı Trakya ziyareti başladı. Bakan Kasapoğlu ve beraberindeki heyet Gümülcine'ye geldi.

Kasapoğlu'nun ilk durağı Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu oldu. Bakan Kasapoğlu burada Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ve İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ile görüştü.

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve beraberindekiler daha sonra Batı Trakya Türkleri’nin lideri merhum Dr. Sadık Ahmet’in Gümülcine’deki kabrini ziyaret ederek kabri başında dua etti. Bakan Kasapoğlu merhum Dr. Sadık Ahmet'in eşi Işık Sadık Ahmet, oğlu Levent Sadık Ahmet ve DEB Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu tarafından karşılandı.

Heyet, daha sonra Gümülcine Türk Gençler Birliği'ne geçti.


Haberler


Batı Trakya Türk Kadın Platformundan yoğun katılımlı “Kadınlar Gecesi”

Hastanelerde grip yoğunluğu

Avukat Orhan Mehmetoğlu’nu kaybettik

Seçek Derneğinin 2026 mali kongresi yapıldı

Miçotakis: Erdoğan ile görüşme şubat ayının ilk günlerinde olabilir

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi Öğrencileri için Edirne’ye kültür gezisi

Türkiye’nin Yunanistan’a ihracatı 3 milyar doları aştı

Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Özgür Ferhat: “Tütüncülerimiz yanlış politikalar nedeniyle zor günler geçirmektedir”

Annelere istihdam desteği: 10 bin kişilik program açıldı

Yerapetritis: “Ege’de ikinci deniz parkı ve kara suları genişlemesi yolda”

Sofulu’da uyuşturucu operasyonu