Anasayfa

30-04-2022
Betül Kasapoğlu BTAYTD'yi ziyaret etti
Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun eşi Ayşe Betül Kasapoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği'ni (BTAYTD) ziyaret etti.
30 Nisan 2022 Cumartesi

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun eşi Ayşe Betül Kasapoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği'ni (BTAYTD) ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak BTAYTD'den yapılan açıklamada, "26 Nisan 2022 tarihinde T.C. Gençlik ve Spor Bakanı sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Batı Trakya'yı ziyareti esnasında değerli eşleri Ayşe Betül Kasapoğlu derneğimize bir ziyaret gerçekleştirdi. Batı Trakya Türk Kadın Platformu ev sahipliğinde, el sanatları hocalarının da hazır bulunduğu ziyarette derneğimizi Genel Sekreter Meltem Giritli temsil etti. Sayın Ayşe Betül Kasapoğlu'na ziyaretleri esnasında T.C. Gümülcine Başkonsolosumuzun eşi sn. Aslı Ömeroğlu, T.C. Gümülcine Konsolosu sn. Neslihan Altay ve sn. Işık Sadık Ahmet eşlik ettiler. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız." denildi.

Haberler


Nüfus 13 yılda yarım milyon azaldı

FUEN TAG Sözcüsü Habipoğlu’ndan Kosova’ya çalışma ziyareti

Reşit olmadığını beyan eden sığınmacılara kemik yaşı testi

İskeçe’de iki soygun olayı aydınlatıldı

SİRİZA ve Yeni Sol: Kadın cinayeti yasal tanıma kavuşmalı

SİRİZA’dan hükümete İsrail’e verilen desteği durdurma çağrısı

BM Özel Raportöründen, Plevris’in açıklamalarına tepki

Alantepe etkinlikleri başladı

Batı Nil virüsü nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti

Eski bakandan Çipras’a eleştiri

FUEN TAG Sözcüsü Habipoğlu’ndan Kuzey Makedonya ziyareti

Bahçeköy (Kipi) sınır kapısı modernizasyonu ekim ayında başlıyor