Anasayfa

08-06-2022
BTTÖB'nden Başkonsolos Ömeroğlu'na ziyaret
Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği (BTTÖB) Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu'nu ziyaret etti.
8 Haziran 2022 Çarşamba

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği (BTTÖB) Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu'nu ziyaret etti.

BTTÖB Yönetim Kurulu üyeleri 8 Haziran Çarşamba günü Başkonsolos Murat Ömeroğlu'nu ziyaret etti. BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet ve diğer yöneticiler Başkonsolos Ömeroğlu'na derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

BTTÖB'nin sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "BTTÖB Genel Kurulu'ndan sonra oluşan yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri olarak bugün Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Sayın Murat Ömeroğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendilerine kabulleri ve samimi sohbetleri için çok teşekkür ediyoruz."

Haberler


Çipras’tan İsrail’e yaptırım ve Filistin’i tanıma çağrısı

Batı Nil virüsü vakalarındaki artış nedeniyle sivrisinek uyarısı yapıldı

Yassıköy ile Gümülcine belediye başkanları bir araya geldi

Venedik Komisyonu, Yunanistan’ın STK düzenlemelerini inceleyecek

Özgür Ferhat, LEADER ödemelerindeki gecikmeyi sordu

Akaryakıt fiyatları 2 euroya dayandı: Gıda fiyatlarında yeni artış riski

Eğitim için askerliğini tecil ettirmeyenler 12 ay yerine 9 ay askerlik yapacak

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’ten Mevlid Kandili mesajı

Habipoğlu: “Eğitim özerkliğimiz sistematik olarak ortadan kaldırılıyor”

Özgür Ferhat’tan Gümülcine Organize Sanayi Bölgesi için özel teşvik talebi

BAKEŞ’ten iki yeni kitap: Şiirden hikayeye uzanan edebiyat yolculuğu

Ölümün karşısında dahi öfkesini dizginleyemeyen zihniyet