Anasayfa

08-06-2022
BTTÖB'nden Başkonsolos Ömeroğlu'na ziyaret
Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği (BTTÖB) Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu'nu ziyaret etti.
8 Haziran 2022 Çarşamba

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği (BTTÖB) Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu'nu ziyaret etti.

BTTÖB Yönetim Kurulu üyeleri 8 Haziran Çarşamba günü Başkonsolos Murat Ömeroğlu'nu ziyaret etti. BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet ve diğer yöneticiler Başkonsolos Ömeroğlu'na derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

BTTÖB'nin sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "BTTÖB Genel Kurulu'ndan sonra oluşan yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri olarak bugün Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Sayın Murat Ömeroğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendilerine kabulleri ve samimi sohbetleri için çok teşekkür ediyoruz."

Haberler


Libya’dan Girit’in güneyindeki ihale için Yunanistan’a tepki

Kikilias’dan Hürmüz Boğazı uyarısı

Müftüler Trampa ve Şerif, Edirne’de düzenlenen etkinlikte Batı Trakya Türklerini anlattı

İskeçe Türk Birliği, ‘Mehmet Hilmi Söyleşisi’ düzenliyor

AB Savcılık Ofisi, eski bakanlar Voridis ve Avgenakis’le ilgili yolsuzluk dosyasını parlamentoya gönderdi

Avrupa Parlamentosu’ndan Hukukun Üstünlüğü Raporu’na onay

TİKA Başkan Yardımcısı Çevik Gümülcine’de ziyaretlerde bulundu

İskeçelilerin ‘Börekçi Ahmet Abi’si hayata veda etti

Gümülcine eski başkonsoloslarından Kemal Gür vefat etti

Karamanlis: ‘Yunanistan, Türkiye karşısında esarete sürüklenebilir’

Kozlukebir Belediyesine 7 yeni sulama göleti

Celal Bayar Lisesinde mezuniyet sevinci: 123 öğrenci kep attı