Anasayfa

10-06-2022
112'den kötü hava için uyarı!
Ülkeyi etkisi altına alan Genesis yağmurlu hava dalgası nedeniyle Batı Trakya'da yaşayanlara 112 acil servisinden dikkatli olmaları uyarısı yapıldı.
10 Haziran 2022 Cuma

Ülkeyi etkisi altına alan Genesis yağmurlu hava dalgası nedeniyle Batı Trakya'da yaşayanlara 112 acil servisinden dikkatli olmaları uyarısı yapıldı.

Cep telefonlarına gönderilen mesajda, önümüzdeki 24 saat boyunca bölge halkının şiddeti yağış, fırtına ve dolu yağışına karşı dikkatli olması istendi. Mesajda, kötü hava koşullarının etkili olduğu zamanlarda gereksiz olarak bir yerden bir yere gidilmemesi istendi. Ayrıca vatandaşların https://www.civilprotection.gr/el/entona-kairika-fainomena internet sitesinden önlemler konusunda bilgi alabilecekleri kaydedildi.

Ülkeye kuzeybatıdan yaklaşan ve Genesis adı verilen alçak basınç dalgası, bazı durumlarda dolu yağışının da beklendiği şiddetli yağış ve fırtınalara neden olacak.

Haberler


Libya’dan Girit’in güneyindeki ihale için Yunanistan’a tepki

Kikilias’dan Hürmüz Boğazı uyarısı

Müftüler Trampa ve Şerif, Edirne’de düzenlenen etkinlikte Batı Trakya Türklerini anlattı

İskeçe Türk Birliği, ‘Mehmet Hilmi Söyleşisi’ düzenliyor

AB Savcılık Ofisi, eski bakanlar Voridis ve Avgenakis’le ilgili yolsuzluk dosyasını parlamentoya gönderdi

Avrupa Parlamentosu’ndan Hukukun Üstünlüğü Raporu’na onay

TİKA Başkan Yardımcısı Çevik Gümülcine’de ziyaretlerde bulundu

İskeçelilerin ‘Börekçi Ahmet Abi’si hayata veda etti

Gümülcine eski başkonsoloslarından Kemal Gür vefat etti

Karamanlis: ‘Yunanistan, Türkiye karşısında esarete sürüklenebilir’

Kozlukebir Belediyesine 7 yeni sulama göleti

Celal Bayar Lisesinde mezuniyet sevinci: 123 öğrenci kep attı