Anasayfa

14-06-2022
GTGB'den Selanik gezisi
Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) yönetimi ve Yeni Nesil Kolu üyeleri 11 Haziran Cumartesi günü Selanik'te Mustafa Kemal Atatürk'ün doğduğu evi ziyaret etti.
14 Haziran 2022 Salı



Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) yönetimi ve Yeni Nesil Kolu üyeleri 11 Haziran Cumartesi günü Selanik'te Mustafa Kemal Atatürk'ün doğduğu evi ziyaret etti.

Kafile başkanlığını GTGB Başkanı Sedat Hasan'ın yaptığı gezide ilk olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün evi ziyaret edildi. Daha sonra Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği GAT Selanik Şubesini ziyaret eden ekip aynı gün Selanik'te tarihi ve turistlik yerleri gezdi.

Ziyaretle ilgili GTGB tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Gümülcine Türk Gençler Birliği'nin 11 Haziran 2022 Cumartesi günü Selanik'e düzenlemiş olduğu geziye GTGB Başkanı Sedat Hasan, Yönetim Kurulu üyeleri, Yeni Nesil Kolu Başkanı Elif Hüseyin ve Yeni Nesil Koluna üyelerden gençler katıldı. Kafile başkanlığını GTGB Başkanı Sedat Hasan'ın yaptığı gezide ilk olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün evi ziyaret edildi.

Akabinde T.C. Selanik Başkonsolosu Sayın Efe Ceylan, Başkanımızı ve Yönetim kurulu üyelerimizi makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarete duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yüksek eğitim için Selanik'i tercih etmeyi düşünen öğrencilere Konsolosluk kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti. Başkanımız Sedat Hasan da bizleri kabul eden ve en iyi şekilde ağırlayan Sayın Efe Ceylan'a teşekkür etti. Ziyaretin anısına El Sanatları kurslarımızda yapılan tablo hediye etti.

Devamında Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Selanik GAT Şubesi ziyaret edildi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Son olarak Selanik'in simge noktalarından olan Beyaz Kule ziyaret edildi ve serbest zaman geçirilerek geziye katılan gençlerimiz Selanik'i tanıma fırsatı buldular."

Haberler


Türk ve Yunan denizcilik temsilcileri Atina’da buluştu

Kadın Platformu üyelerinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

İskeçe Müftülüğünün mukabele programı tamamlandı

Batı Trakya Türk Azınlık heyeti Ankara’da temaslarda bulundu

Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulunda öğrenci şenliği

Reha Muhtar hayatını kaybetti

Hüseyin Zeybek: “Bağımsız milletvekili olarak İskeçe halkının çıkarlarını savunmaya devam edeceğim”

Efi Ahçioglu milletvekilliğinden istifa etti

16. Dr. Sadık Ahmet Futbol Turnuvası için kayıtlar başladı

Rodop Eyalet Biriminden çocuklara özel yaz şenliği

Burhan Baran’dan hayvancılık kriziyle ilgili soru önergesi

Topsidis: “Nüfus olmadan kalkınma da olmaz”