Anasayfa

18-07-2022
'Herkes için turizm' platformuna başvurular başladı
Turizm desteğinden 200 bin kişi yararlanabilecek.
18 Temmuz 2022 Pazartesi

'Herkes için turizm' programına başvuruların yapılacağı elektronik platform bugün (18 Temmuz Pazartesi) itibarıyla açıldı. Ülkenin herhangi bir bölgesinde otel ve konaklama tesislerinde kullanılabilecek dijital kart ile hak sahibi vatandaşlar 150 euro destek alabilecek. Destek programı için başvurular 21 Temmuz Perşembe gününe kadar devam edecek.

200 bin kişinin yararlanacağı programın başvuru süresinin sora ermesinin ardından hak sahipleri elektronik olarak yapılacak kura ile belirlenecek.

Başvuru yapacak vatandaşların kişisel yıllık gelirlerinin 16 bin euro, aile gelirlerinin ise 28 bin euronun üzerinde olmaması gerekiyor. Söz konusu miktarlar ailedeki çocuk sayısına göre artış gösterecek.

Programa başvurular "vouchers.gov.gr/tourism4all" internet adresinden veya Vatandaşa Hizmet Bürolarından (KEP) yapılabilecek.

Haberler


Mustafa Şentop: “Türkiye’nin kalbi daima Batı Trakya Türk varlığıyla beraber atmaktadır”

Çiftçi eylemleri ülkeyi kilitledi

Çiftçi ayakta, orta sınıf zorda!

Hüseyin Bandak…

Yeni bir yıl, yeni bir muhasebe dönemi

Statükonun konforlu kapanı

Bekir Usta Davalar Grubunun Güncel Seyri

Yunanistan’da yaşayan Türklerin sorunları İzmir’de ele alındı

İTB Gençlik Kolundan örnek dayanışma

19. Ketenlik Gençlik Festivali yönetiminden ziyaretler

Müftü İbrahim Şerif’ten Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

İTB Kadınlar Kolu kahvaltıda buluştu