Anasayfa

27-08-2022
Saldırıya uğrayan gencin ailesi suç duyurusunda bulunacak
İskeçe'de dün akşam (26 Ağustos Cuma) bir grup tarafından saldırıya uğrayan Türk çocuğu O. T. hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
27 Ağustos 2022 Cumartesi

İskeçe'de dün akşam (26 Ağustos Cuma) bir grup tarafından saldırıya uğrayan Türk çocuğu O. T. hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

GÜNDEM Gazetesi'ne konuşan gencin ailesi, konuyu yargıya taşıyacaklarını ve saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

O.T. isimli genç dün akşam yaklaşık 20 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğramış ve vücudunun birçok bölgesine darbe almıştı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan O.T., yapılan tetkiklerin ardından taburcu edildi.

Konu ile ilgili GÜNDEM'e konuşan genç O.T.'nin ailesi, olay yaşandıktan sonra emniyete giderek ifade verdiklerini ve çocuklarına yönelik olarak "Pis Türk, sizleri öldüreceğiz" gibi sözlerin kullanıldığını ifadelerinde yer verdiklerini belirtti.

O.T.'nin başına aldığı darbelerden dolayı özellikle gözlerinde morluk ve şişkinlik olduğu ancak olağanüstü bir durum olmaması sebebiyle tedavisi yapıldıktan sonra hastaneden taburcu edildiği belirtildi.

Konu ile ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

Haberler


AB Konseyi Başkanı Costa: Avrupa enerji bağımsızlığını sağlamalı

Eyaletten kuduz aşısı açıklaması

Topsidis, Doğu Makedonya - Trakya’daki ticaret temsilcileriyle görüştü

İskeçe Azınlık Ortaokulu ve Lisesinde genel kurul heyecanı

Yassıköy Belediyesinden çocuklara özel şenlik

Gümülcine’de ’Gelenekten Geleceğe’ paneli ve 23 Nisan resepsiyonu

ABTTF Bakanı Habipoğlu: “Yunanistan azınlık haklarına saygı duymuyor”

İskeçe Türk Birliği futbol takımı Kocaelispor U19 ile karşılaştı

Zeybek, İskeçe Eski Şehir’deki sorunları meclis gündemine taşıdı

Selanik’te çöp konteynerinde uyuyan evsiz son anda kurtarıldı

İskeçe Türk Birliği futbol takımından Kocaeli çıkarması

Batı Trakya Din Görevlileri Derneği Genel Kurulu yapıldı