Anasayfa

11-03-2023
'Batı Trakya'daki Geleneksel Mevlit Örtüleri ve Grepler' kitabı yayımlandı
Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) ile Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketinin (BAKEŞ) ortak çalışması olan "Batı Trakya'daki Geleneksel Mevlit Örtüleri ve Grepler" adlı kitap yayımladı.
11 Mart 2023 Cumartesi

Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) ile Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketinin (BAKEŞ) ortak çalışması olan "Batı Trakya'daki Geleneksel Mevlit Örtüleri ve Grepler" adlı kitap yayımladı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "El sanatları öğreticisi Müberra Halil'in yoğun emek ve çabalarıyla hazırlanan kitap Batı Trakya Türk kültürü açısından önemli bir değerdir. Batı Trakya'da Türklerin tarihiyle özdeş olmuş geleneksel sanatları gelecek nesillere aktarmak adına bir kültür köprüsü, kültürel mirasın gün ışığına çıkarılmasına hizmet eden bu değerli çalışma tüm toplumumuza hayırlı olsun." denildi.

Haberler


Dendias: ‘Trakya’nın stratejik önemi Yunanistan ve AB’nin güvenliğini sağlıyor’

Milletvekilinin oturduğu apartmanın girişinde patlama

Yerapetritis, NATO bakanlar toplantısı için Antalya’da

Yunan basınından Erdoğan’a övgü

Yunanistan’a eleştiri: İnsan hakları ve adalet ilkeleri zayıflıyor

GAT’tan “Doğada Gençlik Bayramı”

Baran’dan Agapi Kan Bağışı Derneğine destek mesajı

İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulunda velilere yönelik etkinlik

Kerem Abdurahimoğlu, EFA’nın Genel Başkan Yardımcılığına seçildi

Son ankette YDP açık ara önde

Erasmus öğrencilerinden Yassıköy Belediyesine ziyaret

‘İtalya – Yunanistan Hükümetlerarası Zirvesi’ Roma’da yapıldı