Anasayfa

15-11-2023
Kathimerini gazetesine göre Erdoğan Batı Trakya'yı ziyaret edebilir
Kathimerini gazetesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Batı Trakya'yı ziyaret edebileceğini belirtti.
15 Kasım 2023 Çarşamba

Kathimerini gazetesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Batı Trakya'yı ziyaret edebileceğini belirtti.

Ulusal Kathimerini gazetesinde bugün yer alan haber - yorumda, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısı için Atina'ya gelecek olan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplantı sonrası Batı Trakya'yı ziyaret etmesinin beklendiği kaydedildi.

Haber - yorumda Erdoğan'ın her Yunanistan ziyareti sırasında Batı Trakya'yı ziyaret ettiği hatırlatıldı.

Kathimerini gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük olasılıkla 8 Aralık Cuma günü Gümülcine'de olabileceğini yazdı. Haberde, İskeçe'nin veya köylerin ziyaret edilip edilmeyeceğinin kesinlik kazanmadığı ifade edildi. Aynı haberde, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma namazını Gümülcine'de kılacağı ve ziyaret çerçevesinde azınlık temsilcileriyle bir araya geleceği belirtildi.

Stavros Cimas imzalı haber - yorumda, Erdoğan'ın bir azınlık okulunu veya azınlık mahallelerini ziyaret etme ihtimalinin olduğu da iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak şu ana kadar herhangi bir taraftan resmi bir açıklama ise yapılmadı.

Haberler


Hüseyin Zeybek, doğal afetlere karşı tarımsal yatırımlardaki gecikmeyi meclis gündemine taşıdı

Prof. Dr. Ömer Devecioğlu son yolculuğuna uğurlanıyor

Gümülcine Devlet Hastanesi’nin trafik bağlantısını iyileştirmek için çalışmalar başladı

2026 SEÇEK Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri programı belli oldu

Prof. Dr. Ömer Devecioğlu’nu kaybettik

Yeni sıcak hava dalgası geliyor

Kalenderköy – Kardere yolundaki kanal asfaltlama çalışmaları yakından takip ediliyor

Kozlukebir Belediyesi 24 temizlik personeli alacak

Dr. Sadık Ahmet için İzmit’te anma töreni

Gençler, kitap değerlendirme etkinliğinde bir araya geldi

ENFIA yeni yıldan itibaren değişiyor

Yeni Demokrasi liderliğini koruyor, ELAS ikinci parti