Anasayfa

02-10-2024
Başkonsolos Ünal, Gökçeler ve Şapçı azınlık ilkokullarını ziyaret etti
Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, bugün (2 Ekim Çarşamba) Gökçeler ve Şapçı Türk Azınlık İlkokullarını ziyaret etti.
2 Ekim 2024 Çarşamba



Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, bugün (2 Ekim Çarşamba) Gökçeler ve Şapçı Türk Azınlık İlkokullarını ziyaret etti.

Gökçeler ve Şapçı ilkokullarındaki okul yönetimleri ile görüşen Başkonsolos Ünal, yeni öğretim yılının verimli ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Başkonsolos Aykut Ünal’a eşi İlayda Ünal da eşlik etti.

Ziyaretle ilgili olarak Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Gökçeler ve Şapçı Azınlık İlkokullarını ziyaret ettik. Okul İdaresi, öğretmenler, öğrenciler, veliler, Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği’ne verimli ve başarılı bir eğitim dönemi dileriz.”



Haberler


İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Mevlid Kandili mesajı

Tarımsal destek ödemelerinde Transpay dönemi

Selanik’te sendikalardan 5 Eylül’de kitlesel miting çağrısı

GÜNDEM’in davetsiz misafiri: Gri martı

Kalfalar’da kıyıya yakın bölgede mühimmat şüphesi

Şifnoz Adası’nda helikopter düştü: 3 kişi hayatını kaybetti

Gümülcine Müftülüğü Kitap Kulübü gençleri Abdurrahim Karakoç’u ele aldı

İskeçe’de iki motosiklet çarpıştı, bir çocuk hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Rodop’taki sulama projelerini meclis gündemine taşıdı

Salamina’da yangın faciası

Egnatia Otoyolu’nda yaz yoğunluğu: Yassıköy gişelerinde uzun kuyruklar

Batı Trakyalı soydaşlar Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri’ne katıldı