Anasayfa

10-03-2025
ABTTF Başkanı Habipoğlu, Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa ile görüştü
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Başkanı Halit Habipoğlu, 8 Mart Cumartesi günü Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) Başkanı ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret etti.
10 Mart 2025 Pazartesi

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Başkanı Halit Habipoğlu, 8 Mart Cumartesi günü Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) Başkanı ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’yı makamında ziyaret etti.

Habipoğlu, 17 Şubat’ta oybirliğiyle Danışma Kurulu Başkanı seçilen Trampa’yı tebrik ederek, yeni görevinde ve yürüteceği çalışmalarda başarılar diledi.

Görüşmede, Habipoğlu ABTTF’nin Batı Trakya Türk toplumunun hak ve çıkarları için uluslararası alanda gerçekleştirdiği çalışma ve faaliyetler hakkında Trampa’yı bilgilendirdi.

Ayrıca, Batı Trakya Türk toplumunun güncel sorunları ile son dönemde Batı Trakya ve Yunanistan’daki önemli gelişmeler değerlendirildi. Habipoğlu, Batı Trakya Türk toplumunun haklı davasında ABTTF’nin BTTADK ile her türlü iş birliğine ve ortak çalışmaya hazır olduğunu vurguladı.

Haberler


Kara Kuvvetleri, İskeçe’de Seviye 1 Dron üretim birimi kurmaya yöneliyor

Gümülcine’de çiftçiler OPEKEPE bürosu önünde eylem yaptı

Yunanistan’da işsizlik oranı düştü

Son ankette YDP birinci, PASOK sabit, SİRİZA düşüşte

Başkonsolos Ünal, Ilıca Azınlık İlkokulunu ziyaret etti

TRT World Forum 2025 yarın İstanbul’da başlıyor

Zeybek: “İyi niyet olsaydı, Mizanlı azınlık ilkokulu yeniden açılmış olacaktı”

Karpuz rozetine soruşturma

Rodop ilinde çiftçiler eyleme hazırlanıyor

Tayinli müftü naipleri değiştirildi

Zeybek, Zeynelli köyündeki OPEKEPE mağdurlarının sorununu meclise taşıdı

Atina’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 102. yılı kutlandı